2777
2789
عنوان

مادر شوهر مهربان

1206 بازدید | 21 پست

ماد شوهرمن  عمه مه خیلی مهربون دلسوز بخ شوهرم گیر میده میگه تو بلدنیستی بازنت  رفتار کنی   باید بهش محبت کنی  واین حرفا..ولی جدیدا تماساش کم شده بچه ام به دنیااومده میگه  زنگ نمیزنم تا مزاحمت نشم چون یا خابیدی یا داری به به بچه ات میرسی ، هروقت هم براش کادوبگیریم دعوامون میکنه 😆 با این رفتاراش اگه یه حرفی هم بزنه نمیتونم به دل بگیرم میگم شای از رو نصیحت گفته باشه هر وقت میریم خونشون دوس دار باشوهرم بگیم  بخندیم بغل کنیم😍میگه شما خوش باشین  مام خوشیم شوهر منم چون کمرو وخجالتی جلو خونوادش این کارا براش سخته بخاطر همین مادر شوهر جان فکر میکنن رابطه مون خوب نیس🤗                    وقتی تاپیکای مادر شوهر رو میخونم  تعجب میکنم به عروسشون بگن برام چیزی بگیر یا تن تند  گزارش میگیرن  ....اینامگه خودشون ماد شوهر نداشتن ؟  نمیفهمن حرفی یا کاری که میکنن دل کسی رو  میشکنه یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب سعادت خواهرکه همچین مادرشوهرگُلی داری قدرشوبدون والا ماکه ازخانواده شوهرشانس نیوردیم همشون واسم مثل بلانسبت سگن که فقط میخان پاچموبگیرن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

هر کی‌عروس عمه شه

سرخ و سفید و پنبه شه😄😆

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

انشاءالله همیشه خوش باشین با هم 🌹

من هر وقت اینجا از چیزی تعریف میکنم اوضاع خراب میشه 😁

شما هم تعریف کردی فردا مادر شوهرت فضول نشه 🤣

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

واي خدا. من عمم هم از بچگي محبت نمي كرد بهمون. فقط خل كوچيكه ي عموم رو دوست داشت. اون لختم بشه ثواب داره.

ما هر كاري كنيم حرف درمياره ديگه نميرم ببينمش.

كلا از كسي خير نديدم من. دلم گرفت. بيايد بگيد چرا اينقدر بي محبتي ديدم؟ منم يه بچه ي ناز بودم كه گناهي نداشت. اي خداااااا.