2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم نمیذارن اسم بچمو خودم انتخاب کنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 145 پست
مادرشوهر امشب بم گفت😥😥😥گفت کاری نکن وقتی از بیمارستان اومدی بچه رو ازت بگیرما😞

ببخشیدا، غللللللط کرد

مگه زبون نداری؟!

دفعه بعد سر اسم حرفی زدن بحث نکن باهاشون، فقط نیشخند بزن

اگه باز هم همچین حرفی زد بگو از مادر زاده نشده کسی که بخواد بچه من رو ازم بگیره 😡😡😡

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چه غلطا بزرگ شدی بچه میگیری دیگه چه کارا بلدی.اوففففففف ربخشید اعصاب ریخت بهم

منم اصلا اجازه نمی دم ادم باید خودش تصمیم بگیره با شریک زندگیش به مردم و طایفه چه مربوط که دخالتم می ...

دقیقا اتفاقا خیلی جریانات سر اسم بچه م پیش اومد

اما اصصلا اهمیت ندادم و خداروشکر همسرم پشتم بود

اسمی ک دوست داشتم رو بچم گذاشتم بعدا مادرشوهرم الکی از قول یکی دیگه گف فلانی میگه اسمی ک گذاشتن قشنگ نیس

گفتم بهش بگو هروقت نظر شمارو پرسیدیم اونموقع بگو

[QUOTE=58852509]ببخشیدا، غللللللط کرد مگه زبون نداری؟! دفعه بعد سر اسم حرفی زدن بحث نکن باهاشون، فقط نیشخند ب ...[/QUOTE

ای خدا اون که نمیتونن بچمو ازم بگیرن حتی چپ نگاهمون کنن خصوصا وقتی شوهرم اقد هوامو داره ولی ادم دلش میشکنه 

اصن تا شوهرم نیست حرفشو میزنن بعدش که میاد جرات ندارن حرف بزنن فقط حرفشون برا منه

بدبختیم اینه خانواده منو جزو خانواده ما حساب نمیکنن خودشونو جزو ما سه تا ینی منو شوهری و دختری میدون ...

ولشون کن اهمیت نده روزی که شوهرت رفت شناسنامه بگیره وقتی اومد بگو جلو جمع بگه اسم مورد علاقه خانمم گذاشتم که 9 ماه زحمت دخترم کشید و از این به بعد هم زحمتش میکشه 

ببین با شوهرت هماهنگ کن  

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بهش بگو هر چند که بچه جز زحمت هیچی برا مادر نداره اما خودتم بکشی برا بچه ی من درجه دو حساب میشی، بچه کجا نوه کجا

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

دقیقا اتفاقا خیلی جریانات سر اسم بچه م پیش اومد اما اصصلا اهمیت ندادم و خداروشکر همسرم پشتم بود اس ...

افرین 

منم خواهر شوهرم میگه اسمی که انتخاب کردی برا بچه خیلی سنگینه گفتمش بچه نمیمونه خو 

یادته چقد گفتمت اسم بچت خوب نیس گوش ندادی 

سکوت کرد مامانش سکوت نمیکنه

بگو    چیزشو نداری.   😡😡😐😐 وا چقد بهشون رو دادی که همچی غلطی میکنن.    بگو. تو. عرضه داری یکی خودت بیار. دوباره. 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
دقیقا اتفاقا خیلی جریانات سر اسم بچه م پیش اومد اما اصصلا اهمیت ندادم و خداروشکر همسرم پشتم بود اس ...

اره عزیزممم شوهر ادم‌ پشتش باشه هز کاری می تونه بکنه 

منم اسم‌پسرمو خودم انتخاب کردم 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤