الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد روزیکه شناسنامه خواستی بگیرین اسمی ک مد نظرتونه رو بذار دیگم بحث نکن بهشم فکر نکن بعدش دیگه مهم نی
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
ببین من مغذرت میخام اینو میگم ولی بیجا کردن ۹ ماه تو شکم توعه دردش باتو بزرگ کردنش باتو اسمش با اوناست ببین اگه جات بودم عمرا بذارم .بگو هروقت زایید شما اسمشوشما بذار مردم چه پرو شدن والله
من بمیرمم نمیذارم اسم بچمو کسی جز خودم انتخاب کنه😕
آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
برای هر کسی پیش میاد بقیه بخوان نظر بدن وقتی درجا جواب بدی دیگه ساکت میشن
اینکه بگی نه نمیخوام مثل خواهرم باشه و این حرفها بزار کنار بگو من و پدرش تصمیم گرفتیم این اسم باشه بعدم خودت سرگرم یه کار دیگه بکن که یعنی چی نمیخوام ادامه بدم ساکت باشین
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@