2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم نمیذارن اسم بچمو خودم انتخاب کنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 145 پست
مادرشوهر امشب بم گفت😥😥😥گفت کاری نکن وقتی از بیمارستان اومدی بچه رو ازت بگیرما😞

اینجا وظیفه شوهرت بوده بکوبد دهنش

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
مادرشوهر امشب بم گفت😥😥😥گفت کاری نکن وقتی از بیمارستان اومدی بچه رو ازت بگیرما😞

😐😐😐😐 عصر حجرم اینجوری نبود

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمی که انتخاب کردم رو گفتم هزار جور مسخره اش کردن به شوهرم.میگم دیگه هیچوقت نگو بیا بریم خونه پدرت ...

اصلا اهمیت نده درست میشه 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤
به جاریمم میگن خیلی پرو و بی ادب تشریف دارن  

لابد توام هیچی نمیگی

بزن تو دهنشون بفهمن توام آدمی

اه

حالم ازین همه مظلومیت بهم خورد😣😤

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

عزیزم تو بحث نکن لبخند بزن 😁

بعد روزیکه شناسنامه خواستی بگیرین اسمی ک مد نظرتونه رو بذار دیگم بحث نکن بهشم فکر نکن بعدش دیگه مهم نی

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
حالا خودت راضی هستی؟؟

ببین من مغذرت میخام اینو میگم ولی بیجا کردن ۹ ماه تو شکم توعه دردش باتو بزرگ کردنش باتو اسمش با اوناست ببین اگه جات بودم عمرا بذارم .بگو هروقت زایید شما اسمشوشما  بذار مردم چه پرو شدن والله

اخه خود شوهرم میگه حق تویه  سختیاش مال تو هست پدر و مادرش درک.نمیکنن

ولشون کن عزیزمم خودشون برای دیدن نوه شون به زور میان 

اصلا منطقی نیست

۹ ماه مادر سختیشو بکشه اسمشو یکی دیگه بذاره؟!

بنظرم این کوچکترین حق یه مادره

من بمیرمم نمیذارم اسم بچمو کسی جز خودم انتخاب کنه😕

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

برای هر کسی پیش میاد بقیه بخوان نظر بدن وقتی درجا جواب بدی دیگه ساکت میشن 

اینکه بگی نه نمیخوام مثل خواهرم باشه و این حرفها بزار کنار بگو من و پدرش تصمیم گرفتیم این اسم باشه بعدم خودت سرگرم یه کار دیگه بکن که یعنی چی نمیخوام ادامه بدم ساکت باشین

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
اخه خود شوهرم میگه حق تویه  سختیاش مال تو هست پدر و مادرش درک.نمیکنن

معلومه ک حق توعه 

همون کاریو ک گفتم بکن بعد حرفی زدن بگو شوهرم خواست هیس بابا ندید بدیدا

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
امشب دیگه خیییلی دلم شکست هیچجوره از ذهنم پاک نمیشه حرفاشون

خودتو ناراحت نکن با اون وضیعتت 

ولشون کن اصلا ارزش نداره 

ببین من مغذرت میخام اینو میگم ولی بیجا کردن ۹ ماه تو شکم توعه دردش باتو بزرگ کردنش باتو اسمش با اونا ...

اینجور نگفتم

گفتمش شما خو برا بچه ها خودتون شاهکار کردین بسه

روز قیامت هم منو مأخذه میکنن برا اسمش