2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم نمیذارن اسم بچمو خودم انتخاب کنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 145 پست
میترسم کسی ناراحت بشه اخه دیگه کسی اسم ماریا میذاره رو بچه؟؟

عزیزم اصلا مهم نیست میزارن یا نه مهم دل خودته که باید خوشت بیاد 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه بی صاحب که شما بگیریش

شوهرم بفهمه خون به پا میکنه 

گفتمش یه بار که داداشت گفته من میخوام بچتونو تربیت کنم 

خون جلو چششو گرفت گفت بگو 

دور از جونش هروقت خودم نبودم تو تربیتش کن

پنج شیش تا اورد شاهکار کرد😒😒😒

از الان بهش رو بدی. دو روز دیگه تو تربیتشم دخالت میکنه.  کم تر  برو اونجا.  اسم. خودتون دو تایی با شوهرت انتخاب کن. بگو شما نظرتونو گفتین.  ما فکر میکنیم بهش

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ینی چی که نمیذارن؟؟؟ 

مگه اختیار خودتو بچتو نداری ؟

یا اقتدار نداری جلوشون وایسی ؟

خودتو ذلیل کردی انگار بعد از کسی دیگه ناله میکنی؟

بچه خودته هراسمی که خوبه و دوست داری بذار 

عزت داشته باش 

ن که ذلیل و تو سری خور خانواده شوهرت باشی

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات
ینی چی که نمیذارن؟؟؟  مگه اختیار خودتو بچتو نداری ؟ یا اقتدار نداری جلوشون وایسی ؟ خودتو ذلی ...

نمیخوام بدخلقی کنم باشون مادر و پدرن میترسم دلشون بشکنه اه بکشن که عروسمون اینجوره اونجوره

شوهرم بفهمه خون به پا میکنه  گفتمش یه بار که داداشت گفته من میخوام بچتونو تربیت کنم  خون ...

پس وقتی شوهرت نیست این حرفها میزنن چون از شوهرت میترسن

به شوهرت این حرفها بزن بگو از این به بعد وقتی تو اومدی نشستی پشیمون حرفهاشون جلوت تکرار میکنم به شوخی و خنده تو هم درجا جواب شون بده 

باور کن دیگه جرات نمیکنن وقتی تنها هستی حرفی بهت بزنن  

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
مادرشوهر امشب بم گفت😥😥😥گفت کاری نکن وقتی از بیمارستان اومدی بچه رو ازت بگیرما😞

نگو که شمام ساکت نشستی هیچی نگفتی؟.؟؟؟؟؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من.میگمش اخه کسی نمیذاره میگه چرا فلانی اسمش ماریا فکر کردم که کیه طرف. حدودا 70 سالشه

ول کن این حرفا رو 

اسم‌پسر من اروینه 

پدر شوهرم و مادر شوهرم گیر داده بودن بزارم‌محمد که اسم پیغمبره 

منم  به شوهر گفتم اسم محمد قشنگه ولی من اسم اروین خیلی بیشتر دوست دارم اونم گفت هر چی دوست داری بزار 

فقط شوهرتو بفرست جلو 

به شوهرت بگو به خانواده اش بگه که من دوست دارم اسمو و خانواده شم مجبورن قبول کنن 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤