2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم نمیذارن اسم بچمو خودم انتخاب کنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 145 پست
حالا خودت راضی هستی؟؟

برا من فرقی نمی کنه از ی زن 15 ساله چ انتظاری میشه رفت😶

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

چه چیزا رو نده. بگو  موقع شستن کونش. جلو میاین؟؟😂😂😂😂 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونی که شناسنامه میگیره شوهرت هست اسم خودت انتخاب کن دیگه بحث هم نکن و محل هم نزار  بگو ...

بدبختیم اینه خانواده منو جزو خانواده ما حساب نمیکنن خودشونو جزو ما سه تا ینی منو شوهری و دختری میدونن

دقیقا مثله مادر شوهر من نه ماه رو هر روز یه اسم میداد.پدر شوهرم زوم کرده بود روی بتول.اخر سر شوهرم گفت من اسم بچه رو توی خواب یه آقایی بهم گفته باید اونو بزارم دیگه دس از سرمون برداشتن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

وااااا بگو من میخوام بدنیا بیارمش شما چیکاره این؟؟؟

با من اگه همچین کاری کنن بچمو برمیدارم میرم...والا

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بگو مادرش منم

اونی که تو وجودش پرورشش میده منم

اونی که یه عمر میخواد به پاش بسوزه و بسازه منم

پس انتخاب کننده ی اسمش هم منم

والسلام

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

اصلن اهمییت نده هراسمی که خودت دوست داری بذارتومادری توعذابشومیکشی تابه دنیابیادتوشب نخابی میکنی بعدیکی دیگه بخادراجب اسمش نظربده

اصلن اجازه نده حق انتخاب باتوء

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

وا یعنی چی 

شما ۹ ماه زحمتشو می کشی 

خواهر شوهرتون بیاد 

انتخاب کنه 

اصلا اجازه نده 

با شوهرتون حرف بزنید تا جلوی خواهر شو بگیره 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤

شوهرت میره شناسنامه بگیره بگو اون اسمی که تو میخوای رو تو شناسنامه بزارن 

بعدا هم اگه تو خونه به اسم خواهرت صدا زدن بگو اسم دختر مننن اینه 

اصلا به اونا چه ربطی داره درد زایمانو تو میکشی ی عمر تو باید ترو خشکش کنی اونا باید اسم انتخاب کنن

مادرشوهر امشب بم گفت😥😥😥گفت کاری نکن وقتی از بیمارستان اومدی بچه رو ازت بگیرما😞

میگفتی چیکاره ای که بچه رو ازم بگیری

قاشق نشسته😑

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
وا به اونا چه آخه؟اگه شوهرت حرفی نداره یه اسم خودتون انتخاب کنید و وقتی با همون اسم شناسنامه گرفتین ...

اسمی که انتخاب کردم رو گفتم هزار جور مسخره اش کردن

به شوهرم.میگم دیگه هیچوقت نگو بیا بریم خونه پدرت تا بیاد ازم معذرت خواهی کنه

وا چه ربطی به اونا داره من اصلا اجازه دخالت تو این مسائل رو نمیدم بهشون

منم اصلا اجازه نمی دم ادم باید خودش تصمیم بگیره با شریک زندگیش به مردم و طایفه چه مربوط که دخالتم می کنن 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤