2777
2789

چقد زورگویی اخه 

من شوهرم حق انتخابو گذاشته با خودم

اونا زوری میگن

یه اسم گفتن که اسم خواهرمه

میگمشون دوس ندارم اسم خواهرم روش باشه 

میگن ما چکار خواهرت داریم اون برا خودش یه خانواده دیگس 

خسته شدم سه ماهه بحثمون همینه😔😔😔😔😔

برا منم اسم پدر مادرش باید بزارم حتما چون همه خواهر و برادراش این کار و کردن

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ما سه تا هم برا خودمون یه خانواده دیگه ایم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

وا به اونا چه آخه؟اگه شوهرت حرفی نداره یه اسم خودتون انتخاب کنید و وقتی با همون اسم شناسنامه گرفتین به همه اعلام کنید که تو عمل انجام شده قرار بگیرن

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

عزیزم اونی که شناسنامه میگیره شوهرت هست اسم خودت انتخاب کن دیگه بحث هم نکن و محل هم نزار 

بگو بله شما درست میگین اونا یه خانواده دیگه هستن خواهرم با پدر و مادرش میشن یه خانواده دیگه شما هم میشین یه خانواده دیگه من و شوهرم و بچه ام هم میشیم یه خانواده دیگه پس اسم بچه هم خانواده خودش انتخاب میکنن

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر