2777
2789
عنوان

زندگی

121 بازدید | 21 پست

من سرکار نرفتم تاحالا ۲۰ سالمه

کلا زیاد بیرون اینا هم نمیرم

فقط یه دانشگاهه

قبلنم باشگا میرفتم که نزدیک خونمون بود

بعد حس میکنم زندگی جریان نداره واسم اصلا وارد اجتماع نشدم نظر شما چیه🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میتونی سرکار برو ی منبع درامدیه خب و تو دانشگاه اجتماعی تر رفتار کن چار تا دوستم پیدا کنی باهاشون بیرونم برو

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

نمیدونم ولی منم دقیقا همینم با این تفاوت که باشگاهم نرفتم😂

*هیچ کدوم از تاپیک های سال ۹۸ مال من نیست* در حال پاکسازیشونم کاربری از تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱ واگذار شده اطلاعاتش تازه به روز شده.

اگه میتونی سرکار برو ی منبع درامدیه خب و تو دانشگاه اجتماعی تر رفتار کن چار تا دوستم پیدا کنی باهاشو ...

میترسم نتونم هماهنگ کنم دانشگاه و سرکار رو

کلا بچه اخر خانوادم خیلی گیر میدن بهم و نمیزارن خودم کارامو انجام بدم🤦🏻♀️

باشگاه دیدت رو یکم تغییر میده ولی خب تاثیری توی اجتماعی شدن نداشت زیاد☹️😂

دوست دارم برم اتفاقا ورزش رزمی مخصوصا

*هیچ کدوم از تاپیک های سال ۹۸ مال من نیست* در حال پاکسازیشونم کاربری از تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱ واگذار شده اطلاعاتش تازه به روز شده.

جای من بودی چی میگفتی نه دانشگاه رفتم نه باشگاه نه سرکار حتی بیرون هم نمیرم دوسه هفته ای ی ...

وای فکر کردم فقط منم من تفریحم یک دانشگاه بود که اونم تعطیل کردن دارممیمیرم از افسردگی

جای من بودی چی میگفتی نه دانشگاه رفتم نه باشگاه نه سرکار حتی بیرون هم نمیرم دوسه هفته ای ی بار شاید ...

خب چرا سرکار نمیری؟

من نمیتونم یه کاری پیدا کنم که هماهنگ باشه با دانشگاهم تایمش😑

وگرنه من دوس دارم برم شروع کنم سرکار رفتن رو هرچند حقوقش کم باشه چون موقتیه