2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
الان که توخونه بی اینترنت ولی تو سر کارو برو ابجی افسرده میشی اینجوری😢

خیلی دلم میخواد برم واقعنم دیوونه شدم گریه میکنم همش🥲

کار خیلی کم هست تو شهرمون الانم که تعطیله اکثر جاها🤦🏻♀️

ولی خب واقعا دیگه میخوام دلو بزنم به دریا و برم سریه کاری حالا هرچی بود

حس میکنم زندگیم یه دید دیگه پیدا میکنخ🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دلم میخواد برم واقعنم دیوونه شدم گریه میکنم همش🥲 کار خیلی کم هست تو شهرمون الانم که تعطیله اک ...

اره میدونی من که شهرم بزرگه تو مشهدم کار خوب گیرم نیومد مخصوصا کارا خصوصی پول کم میدادن گفتم برم شرکت بابا نزاشت دیگه رفتم دانشگاه تو چی ؟😞

اره میدونی من که شهرم بزرگه تو مشهدم کار خوب گیرم نیومد مخصوصا کارا خصوصی پول کم میدادن گفتم برم شرک ...

منم پشت کنکور موندم کلی هزینه کردن واسم کلی درس خوندم و قبول نشدم رفتم ازاد اخرش ترم ۳ام

خواستم تابستون برم سرکار که پیدا نکردم

ولی دلم میخواد همزمان برم سرکار و دانشگاه اصلا کاری به پولش ندارم چون موقتیه شغلم و دوسال دیگه دانشگاهم تموم میشه

ولی فعلا دارم اذیت میشم تو زندان ذهنم🥲میخوام برم تراپی

منم پشت کنکور موندم کلی هزینه کردن واسم کلی درس خوندم و قبول نشدم رفتم ازاد اخرش ترم ۳ام خواستم تاب ...

منم ترم سه ام سر کار میری طرف میگه کل هفته میخوایم کاش تو خونه میشد درامد داشت ادم دستش تو جیبش باشه روحیه داره🥺

منم ترم سه ام سر کار میری طرف میگه کل هفته میخوایم کاش تو خونه میشد درامد داشت ادم دستش تو جیبش باشه ...

اخه اگخ بشه هماهنگ شد بین کار و دانشگاه خیلی خوبه چون سرکار رفتن ادم میره تو اجتماع