2777
2789

عزیزم شما درست میگی بچه ها اون وسط قربانی میشن

اما گاهی طلاق به نفع بچه هاس اگر قراره هر روز شاهد کتک خوردن مادرشون یا خیانت پدرشون باشن همون بهتر که جدا بشن

صبر هر زنی اندازه ای داره  نمیتونه چون بچه داره یک عمر از یه احمقِ معتاد کتک بخوره😐

لطفا اگر میخوای نصیحت کنی درست نصیحت کن 

قسم بده بگو اگر با هم مشکل دارید بچه دار نشید اگر از آینده زندکیتون مطمین نیستید بچه دار نشید این بهتره نه؟؟؟؟؟

و اینکه شما سعی نکردی بچه هات روبگیری؟

بچه ها با مادرشوت باشن براشون بهتره تا پدر مخصوصا دخترها

.Pain🔥you made me a believer

موافقم ، الان يكي از نزديكانم پاش رو كرده توي كفش و ميكه طلاق ، شوهرش ميگه هر شرطي بذاري قبول ميكنم فقط جدا نشيم بچه ها توي سن بلوغن ! اما راضي نميشه ، هر قدر هم تلاش ميكنيم كه نظرش رو عوض كنه راضي نميشه ، ميخواد بره ! شنبه دادگاه دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(من ازدواج نکردم) ولی ادما ی بار زندگی میکنن. یعنی ی زن باید تحقیر و فشار و کتک و تحمل کنه ولی بخاطر بچه ش نره ؟همه ی ادما حق خوشبختی دارن و همه ی اشتباهات تاوان.اگر همچین اشتباهی کردی که فکر نکردی و توی زندگی با ی ادم عوضی،بچه دار شدی باید تاوانشو بدی که شاید دوری از بچه ت باشه ولی نباید تا آخر عمر له شدنو تحمل کنی .☺چرا ما زنا اصن ب فکر خودمون نیستیم😢 

این نظر شخصی من بود و میتونه درست نباشه

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله
موافقم ، الان يكي از نزديكانم پاش رو كرده توي كفش و ميكه طلاق ، شوهرش ميگه هر شرطي بذاري قبول ميكنم ...

من همیشه فکر میکنم کسی که بچه ذره هیچ دغدغه ای نداره

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
شما تونستی صبر کنی و فداکاری کنی که به بقیه توصیه میکنی؟ 😐 

نه نتونستم😔اما چه میدونی شاید یکی از تجربه من درس بگیره و فداکاری کنه

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
عزیزم شما درست میگی بچه ها اون وسط قربانی میشن اما گاهی طلاق به نفع بچه هاس اگر قراره هر روز شاهد ک ...

يه سري مشكلات مثل اعتياد و دست بزن و فحاشي و بدبيني رو من خودم موافق موندن نيستم اما مشكل اين فاميل ما اينه كه ميشه شوهرم بهم محبت نميكنه ، اونم ميگه از اين به بعد تلاش ميكنم عوض شم ، اما خانم ميگه نه ديگه بريدم ، بچه هارو ميخواد بذاره و بره

آخی عزیزم.الان چهارتا بچه دارین؟ چرا جدا شدین؟

اره،،مشکلمون متاسفانه بیشتر سر لج و لجبازی و اخلاق بود ،،،

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
من همیشه فکر میکنم کسی که بچه ذره هیچ دغدغه ای نداره

نه عزيزم ، من بعد از بچه دار شدنم خيلي مشكلات پيدا كردم ! افسردگيه شديد بعد از زايمان و ...... اما كنار بچم و با بچم دارم بزرگ ميشم چه از نظر عقلي و چه رواني 

من خودم توفکرشم حتی بابچه...به نظرم بزرگ شن ازم تشکرمی کنندکه نذاشتم یه عمرشاهدمشکلات ماباشن😑

دقیقا همینطوره

چند وقت پیش یه خانمی تاپیک زده بودکه شوهرم علنابهم خیانت میکنه با زنهای دیگه رابطه داره وقتی بهش میگم نکن کتکم میزنه بچهء 5 ساله ام رو هم میزنه😐

بعد خانمهای نسبتا محترمِ سایت بهش میگفتن ببین چیکار کردی که بهت خیانت میکنه😐طلاق نگیر بچه ات گناه داره و این صحبتها😑

من واقعا موندم اینا کلا عقل ندارن یا بسکه پای شوهرشون رو گذاشتن توی سطل شیر مشاعرشون رو از دست دادن؟😐

آخه بچه ای که شاهد هرزگی پدرش وکتک خوردن مادرش باشه خوشبخت تره یابچه ای که با مادرش در آرامش زندگی کنه و سایهء یه هرزه به اسم پدر بالای سرش نباشه؟

مسلماوقتی بزرگ شد اگر مادرش بهش بگه که برای چی جدا شد اون بچه دستش رو میبوسه

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم استارتر درکت میکنم 😞منم خیلی مشکلات دارم بیشتر ازچیزی که فکر کنی ،خیانت ،اعتیاد ،بداخلاقیش دست بزن و........خیلی چیزا بارها همینجا گفتم ،همه گفتن طلاق بگیر ،اما منم یه مادرم ،دخترم ۸سالشه اگه برم دق میکنم دق میکنه 😞اصن به باباش وابسته نیس ،چجوری بذارم همه ی هستیمو برم ،اونوقت درحقش نامردی نکردم از داشتن مادر محرومش نکردم .من یک مادرم آه من یک مادرم 😖😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم