2777
2789
خدا بهتون صبر بده هرماه فقط یبار میبینیشون؟!

اره،،میتونم بیشتر هم ببینم ولی چون خودم مشغله و بچه دارم ماهی یه بار بیشتر فرصت نیست

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان بچه ها الان با همسر سابقتون زندگی میکنن؟ خب حالا که دخترتون دوست داره چرا به بار نرفتین ...

منم اومدم همین رو بپرسم

ایشون طلاق گرفتن و.کلا بچه هاشون رو رها کردن

من کسایی رو میشناسم که طلاق گرفتن و همه جوره بچه هاشون رو ساپورت میکنن

دیگه بکبار نیم ساعت وقت گذاشتن و مدرسه اش رفتن که کاری نداره

.Pain🔥you made me a believer

وای حرفاتو خوندم،اشک تو چشام جمع شد. من دوتا بچه دارم میخواستم طلاق بگیرم ولی با حرفاتون به فکر فرو ...

حتماااااا بیشتر فکر کن،طلاقو بزار تو آآآآخرینِ آخرین مرحله خدای ناکرده🙏

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
(من ازدواج نکردم) ولی ادما ی بار زندگی میکنن. یعنی ی زن باید تحقیر و فشار و کتک و تحمل کنه ولی بخاطر ...

بزار بهت تعریف کنم زندگیم من بچه طلاقم مشکلی نداشتم محکم بودم شایدم هنوزم دارم وانمود میکنم محکمم حتی اونیکی من دنیا اورد دوس ندارم بگم مادر چون لیاقتش نداره اونم مثل تو بود میگف ما یه بار زندگی میکنیم...

مارو ول کرد برای خوشی خودش اگه قرار واسه خودت زندگی کنی خانومی هیچ وقت بچه نیار الان اون زن گردن من حق داره که به عنوان یه دختر چقدر تنها بودم بی حامی بودم بخشیدمش گفتم اونم ادم ولی اینجوری که حتی دوس ندارم صداش بشنوم وقتی ۱۱ سالم بود اومد جلو در خونه حتی در بهش باز نکردم... فکرش بکن ۱۱ شب التماس میکرد گفتم من مادر ندارم هر کی به من ترجیح دادی برو پیشش..

نفسم =همسرم و پسرم
عزیزم استارتر درکت میکنم 😞منم خیلی مشکلات دارم بیشتر ازچیزی که فکر کنی ،خیانت ،اعتیاد ،بداخلاقیش دس ...

خدا كمكت كنه ، هميشه توي بدترين وضعيت يه راهي هست كه اون وضع بيخود رو كمي قابل تحملتر كرد ، بگرد اون راه حل رو پيداكن ، به خدا مشاور اونقدر كمك ميكنه ، به من كه خيلي كمك كرد

ماهی یک بار فقط می بینیشون !!! خب بچا حق دارن داغون بشن شما کلا بچا بوسیدی گذاشتی کنار رفتی پی خوشبختی خودت. من خیلیا دیدم جدا شدن ولی پشت بچه هاشون هستن.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
ان شاالله قسمتت بشه ، بدترين حالت ممكنه رو من تجربه كردم با بچه ، امااااا داشتنش مثل معجزست ، آدم خي ...

ممنون عزیزم بله داشتنش معجزه است چون من دکتر دیگه به خودم اجازه نمیده جنین فریز کردم باید رحم اجاره بگیرم

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
استارتر جان بچه ها الان با همسر سابقتون زندگی میکنن؟ خب حالا که دخترتون دوست داره چرا به بار نرفتین ...

عزیزم شرط طلاقمون حضانت کامل بچه ها با باباشون بود،،،الان هنوز خواهرم و مامانم ندیدتشون،،حتی نزاشته یه بار بیون خونمون،،مامانم فقط بعضی وقتا میپرسه چه شکلین الان😞

يه سري مشكلات مثل اعتياد و دست بزن و فحاشي و بدبيني رو من خودم موافق موندن نيستم اما مشكل اين فاميل ...

شایدم واقعانتونه.میگه اگه میخای یه زنوبکشی بهش محبت نکن.واقعا بی توجهی زنونابودمیکنه.متاسفانه اکثرمرداهمینن