2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 116 پست
همینا بگو منم از همین میترسم🤧

😆😆 اصلا دنیای عجیبیه والا هر چقدر فکر میکنی تهش بده ولی برای تحملش الکی ب خودمون انگیزه میدیم

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بگم والا ایده بدس. نیست ولی باید جوانبشو در نظر گرفت قیمت دستگاش و نوع چوبشو و... ممنون حالا این ...

هرکاری که بخوای شروع کنی یه کم سرمایه میخواد،پ

یه پیشنهاد بهت میدم ،گوسفندای فروشیتونو با وانت ببر جاهای دور تر باقیمت روز بفروش مگه نمیگی زنده ۳۰۰میبرن برو جایی که ۵۰۰ببرن .یا کنار جاده خودت قصابی کن .من خوزستانم قصاب کنار جاده زیاد میاد اینجا ،مثلا جاها که دیدنیه یا گردشگریه یا جای برف بازیه ماشین های عبوری گوشت میخرن برا کباب ،یا بردن خونه

هرکاری که بخوای شروع کنی یه کم سرمایه میخواد،پیه پیشنهاد بهت میدم ،گوسفندای فروشیتونو با وانت ببر ج ...

مرسی مشکل نداشتن وسیلست از همه نظر فکر کردم ولی خب بالاخره یه مشکلی تهش هست . کلا هم جدا از شروع هر کاری یخورده بد بیاریام زیاده هرکاری شروع میکنم تهش خراب میشه یا اون چیزی ک حس میکنم نمیشه

انگیزه ندیم سکته را زدیم 🤣

خب تهش چی آخرش که مسافریم 😅😅 واقعا ۱۰۰۰ سال دیگه چ تفاوتیه بین کسی ک ۵۰ سالگی رفته یا ۱۰۰ سالگی !

نمیدونم والاگفتم اگر دوست داریخودت تصمیم بگیر

فک نکنم دیگه بشه کلا ۲۵ واحد دیگه دارم با این ترم که تموم شه...

خب تهش چی آخرش که مسافریم 😅😅 واقعا ۱۰۰۰ سال دیگه چ تفاوتیه بین کسی ک ۵۰ سالگی رفته یا ۱۰۰ سالگی !

پنجاه بری اگه بچه نداشته باشی خیلی هم عالیه

ولی مشکل بچه س که آدم چشم پشت سر نداشته باشه

بچه آواره نشه اینا بده که آدم میخاد بمونه

مرسی مشکل نداشتن وسیلست از همه نظر فکر کردم ولی خب بالاخره یه مشکلی تهش هست . کلا هم جدا از شروع هر ...

ما ۲۵ساله ازدواج کردیم دهه ۴ عمرمونه حتی تریلی خریدیم باز شانس نداشتیم .باید بگذره دیگه