2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 116 پست
اره هست دیدم که میگم خانواده های محرمم معمولا دخترای قانع و بسازی دارن که چون همه چی پول شده معمولا ...

خانواده های چی؟؟؟

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

خانواده های چی؟؟؟

من خودم پسر دارم واقعا چنین تصمیمی دارم

خانواده باید راحتی و آسایش بچه ش در نظر بگیره

پسری که درآمد آنچنانی نداره نمیتونه انتظارات یه دختری که از بچگی توی رفاه بوده تامین کنه

قضیه همون کبوتر با کبوتره

هر چند چندان رعایت نمیکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم پسر دارم واقعا چنین تصمیمی دارم خانواده باید راحتی و آسایش بچه ش در نظر بگیره پسری که درآمد ...

دقیقا تفکرتون خوبه دختری که توقعش بالاست با آدم نمیسازه قطعا یجا سرکوفت میزنه و زندگیو خراب میکنه . شما گفتید چه خانواده هایی خوبن؟

دقیقا تفکرتون خوبه دختری که توقعش بالاست با آدم نمیسازه قطعا یجا سرکوفت میزنه و زندگیو خراب میکنه . ...

خانواده خاصی نگفتم طبق تجربیات خودم میگم

زیاد بلند پروازی نکنین بگردین پیدا میکنین

موفق باشین

بخدا دیروز اینقدرررر فکر کردم چیکار کنم این رشته بد رو ول کنم برم سربازی برگردم کنکور بدم یا ادامه ب ...

رشته ات چبه

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

خانواده خاصی نگفتم طبق تجربیات خودم میگم زیاد بلند پروازی نکنین بگردین پیدا میکنین موفق باشین

زندگی ما هم شده قناعت از همه لحاظ خواهش میکنم همچنین

زغال سازی پول خوبی هم توش داره

یکی از آشناهامون خرده چوب از نجاری ها میخرید با دستگاه پرس میکرد بعد تبدیلش میکرد به زغال خیلی هم خوب در میومد. یه شرکت تک نفره درست کرده بود درآمدش خیلی خوبه

🌷🌷👏

زندگی ما هم شده قناعت از همه لحاظ خواهش میکنم همچنین

من که دیگه دلخوش ب اون دنیا شدم

میگم اینجا خدا دهنما سرویس کرده

حتما اونطرف جبران میکنه🥴

ولی خارج از شوخی دیگه همه چیز را برای بچه هام میخوام خودم چیزی نمیخام

کاری نمیشه کرد من اگه بگم با ۱۰۰ تومن حقوق هم نمیتونیم یه خونه نقلی بگیریم هم کسی باورش نمیشه

توشهرای کوچیک اون آخرای عمر میشه ولی خب چ فایده!

زغال سازی پول خوبی هم توش دارهیکی از آشناهامون خرده چوب از نجاری ها میخرید با دستگاه پرس میکرد بعد ت ...

چی بگم والا ایده بدس. نیست ولی باید جوانبشو در نظر گرفت قیمت دستگاش و نوع چوبشو و... ممنون حالا اینترنت وصل بشه بیشتر تحقیق میکنم

من که دیگه دلخوش ب اون دنیا شدم میگم اینجا خدا دهنما سرویس کرده حتما اونطرف جبران میکنه🥴ولی خارج از ...

والا بخداا خیلی نامردیه یکی با قناعت بزور بگردونه چرخ زندگیشو ینفر با ثروت!!! تازه احترام اون ثروتمنده بیشتر راحتیش بیشتر ! میترسم اون دنیا هم از بدشانسی یجا بندازنمون ک😑😆