2777
2789
عنوان

خانما کی عمل prk یا همون لازک برا برداشتن عینک انجام دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4378 بازدید | 24 پست
من الان چهار سال میشه که عمل کردم هیچ مشکلی هم ندارم فقط شش ماه بعد از عمل دوباره چک شدم عالی بود خد ...

خداروشکر چقد خوب

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال بیمارستان نور عمل کردم.دکتر شیرزادی پزشکم بود...تا یه هفته که پانسمان داشتم اذیت شدم ابریزش و سوزش و دردم که طبیعیه.بعد از یه هفته دیدم خوب شد اما بازم واضح نمیدیدم بعد از سه چهار ماه دیدم کامل شد...به من گفتن تا یه مدت تلویزیون مطالعه و..نداشته باشم باید زیاد به چشم فشار نیاد..انشالله که عمل خوبی داشته باشی

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
من پارسال بیمارستان نور عمل کردم.دکتر شیرزادی پزشکم بود...تا یه هفته که پانسمان داشتم اذیت شدم ابریز ...

ممنون عزیزم یعنی بعد یکی دو هفته نوشتخ اینا نمیتونستی بخونی؟

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
ممنون عزیزم یعنی بعد یکی دو هفته نوشتخ اینا نمیتونستی بخونی؟

نمیتونستم عزیزم اذیت میشدم...بعد از یک ماه که واسه چکاپ اولیه رفتم دکترم گفت طبیعیه طول میکشه قرنیه ترمیم شه.. تعجب میکنم بعضیا میگن بعد از یه هفته دیدشون خوب بوده ...من که تا سه ماه دیدم کامل نشد اما الان خداروشکر نمره ی چشمم ده دهمه..

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
سلام دوستان .من اهواز هستم .۱۴ اردیبهشت ۹۸نوبت عمل دارم .به نظرتون اذیت میشم توگرمامیفته عملم .وکسان ...

سلام عزیزم میشه بگی عملت چطور پیش رفت؟ راضی هستی؟ شما چشمات آسیکمات هم بود یا نه؟

فقط یه هفته یه کم تاری دیدی داری نگران نباش عزیزم من دکتر صلوتی بیمارستان اردیبهشت شیراز عمل کردم&nb ...

شما عمل پی آر کی انجام دادین؟ چن روز تاری دید داشتین؟ 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا با منه ....

میگم دوستان ی سوال من داشتم اگ زیاد با گوشی کار کنیم امکان داره دوباره نمره چشم برگرده؟(البته من عمل نکردم همینجوری پرسیدم ولی خب چشمام ضعیفه🤦🏻‍♀️😐)

شاخای مجازی از جمله نشاخ حل و پرنسسا وضعیت درساتون چطوره؟😎#ی‌صلوات‌برای‌ظهور‌بفرست