2777
2789

بچهذها خوندن اذان و اقامه بلند تو خونه رزق و روزی میاره انرژی منفی و از بین میبره حتی اگه از موبایل یا تی وی پخش میشه بزارید تا اخر پخش بشه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که شوهرت اهل نماز هست.  من که خیلی تلاش کردم نماز خون بشه اما متاسفانه دوروز میخونه ...

آره خداروشکر

شرط اصلیم برا ازدواج ایمانش بود بعد بقیه چیزها

اشکال نداره بزار همونجوری هم ک شده بخونه کم کم خوب میشه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
ن ن ن ن

من هروقت میرم حرم امام رضا یا حضرت معصومه تا میام دعا کنم تا میام یچیزی ازشون بخوام پشیمون میشم پیش خودم میگم الان خدا از دستم ناراحت میشه میگه تا من هستم چرا از اماما میخوای . بعد دوباره میام از خود خدا میخوام . خلاصه ی مکافاتی دارم با خودم موقع زیارتا . همش میگم از هرکی بخوام اون یکی ناراحت میشه .

مینا قری هستم
من هروقت میرم حرم امام رضا یا حضرت معصومه تا میام دعا کنم تا میام یچیزی ازشون بخوام پشیمون میشم پیش ...

خدا ائمه رو واسطه قرار داده...که بهشون توسل پیدا کنیم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من هروقت میرم حرم امام رضا یا حضرت معصومه تا میام دعا کنم تا میام یچیزی ازشون بخوام پشیمون میشم پیش ...

منم تمام خواسته هامو از خود خدا میخوام. ولی گاهی خیلی حاجتم بزرگ باشه به حق یکی از معصومین قسمش میدم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

اونارو واسطه قرار میدی ن ک ازشون بخوای

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
من خودم فقط اذان که پخش میشه میشنوم نمازمو میخونم ولی اگه اذانو نشنوی مستحبه خودت اذان بگی وبخونی یه ...

کاش میتونستم اذان و اقامه بگم اما از ترس بچه ها باید سریع نمازمو بخونم ک کاری نکنن مجبور شم دیرتر  بخونم

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

ن منم به این موضوع فکر میکنم 

بعد مخاطبمو خدا قرار میدم میگم خدایا  بحق این عزیز که پیش تو آبرو داره حاجتمو بده 

یا وقتی مخاطبم امامان میگم مثلا یا امام رضا تو که آبروداری پیش خدا کاری بکن حاجتم برآورده بشه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
آره خداروشکر شرط اصلیم برا ازدواج ایمانش بود بعد بقیه چیزها اشکال نداره بزار همونجوری هم ک شده بخو ...

خب شرط منم بود اوایل ازدواجمون مرتب میخوند چند سالیه کلا عوض شده و منم دلم باهاش صاف نمیشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

منم همینطوریم.موقع زیارت ذهنم خیلی درگیر میشه ک چی بگم ک یوقت ناراحت نشن ازم خخخخ

آره منم یاد ندارم هرکس بلده کامل بنویسه ما هم یاد بگیریم تازه من یه چیز دیگم بلد نیستم اینکه وقتی از ...

من دوباره سلام میدم و میگم امام رضا زودی دوباره منو بطلب😁😁😁

فک نکنم دعای خاصی باشه😕😕😕