2777
2789
میدونم عزیزم ولی همیشه دچار شک میشم . اخرش حتما باید از خدا هم بخوام تا خیالم راحت بشه کار بدی نکردم ...

ن بابا کاری بد چیه

مهم قلب و دلته

حالا هرجوری ک بیانش کنی

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شرط منم بود اوایل ازدواجمون مرتب میخوند چند سالیه کلا عوض شده و منم دلم باهاش صاف نمیشه.

البته خانواده و تربیت اونا هم خ موثره

خانواده شوهر من کلا اهل نماز روزه ان

خودمم سروقت میخونم

ان شاءالله شوهرتم سربراه بشه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
من هروقت میرم حرم امام رضا یا حضرت معصومه تا میام دعا کنم تا میام یچیزی ازشون بخوام پشیمون میشم پیش ...

ما اونها چون معصوم بودن و مقام والایی داشتن واسطه میکنیم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
اخه دیدم بعضیا میگن امام رضا حاجتمو داد پیش خودم میگم بگو خدا داد

من این جمله ک میگن رفتیم فلان اداره یا بانکشانسمون گرفت کارمون درست شد رو نمیتونم درک کنم

باخودم میگم پس خدا این وسط چکارست

البته خانواده و تربیت اونا هم خ موثره خانواده شوهر من کلا اهل نماز روزه ان خودمم سروقت میخونم ان ...

خانواده اش همه اهل نماز و روزه هستن. 

ممنونم از دعای خوبت💖

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
ممنون که گذاشتی یه عده رو از سردرگمی نجات دادی😀اون دعایی رو هم که قبل از خروج از حرم امام رضا میخون ...

عزیزم خودم که یادم نبود ولی گشتم اینو پیدا کردم

فکر کنم همین باشه

و چون خواستى وداع كنى آن حضرت را پس بگو آنچه را كه در وداع حضرت رسول صلى الله عليه و آله مى گفتى :

لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ تَسْليمى عَلَيْك

قرار ندهد خداوند اين سلام را آخرين سلام من بر تو

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
اره دقیقا . من هر چیزی بشه میگم کار خداس . 

منم😍😍😍

و اینکه هر اتفاق خوب یا بدی برام میفته قلبا اعتقاد دارم حکمتی توشه و اخرم میفهمم حکمتشو

عزیزم خودم که یادم نبود ولی گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه و چون خواستى وداع كنى آن حضرت ...

پس همون چیزی ک من ب زبون خودم میگفتم درست دراومد😁😁😁😁

بحث تاپیک رو منحرف کردیم رفت

دوستان موفق باشین🤗🤗🤗

اخه دیدم بعضیا میگن امام رضا حاجتمو داد پیش خودم میگم بگو خدا داد

منم بچه اولم میگم امام رضا بهم داد چون امام رضا واسطه کردم پیش خدا 

اولین باری که رفتم حرم امام رضا ازش یه بچه صحیح و سالم خواستم ( بخاطر مشکل ژنتیکی که داریم خیلی میترسیدم ) گفتم اسمش میزارم هم اسم جدت طاها بعد که داشتم بر میشم یهو یادم افتاد من فقط برا پسر گفتم برگشتم گفتم آقا این یادم رفت دختر بود هم اسم مادرت حضرت فاطمه میزارم ( اون موقع تصمیم داشتیم اگر دختر دار شدم بزاریم کوثر که بعد گذاشتیم فاطمه )

وقتی از مشهد برگشتم از دوباره رفتم مسافرت شیراز کلا اون ماه قید بارداری و اینها زدم کلا یکبار ... وقتی از مسافرت برگشتم تو فکر این بودم ببینم کی باید پریود بشم که اقدام کنم دیدم  من باید 13 مهر میشدم ولی الان 17 مهر خیلی ناراحت شدم گفتم بخاطر سفر به سه تا استان بدنم بهم ریخته شوهرم اصرار بریم آزمایش بده که رفتم و مثبت بود وقتی زدیم بیرون از خوشحالی تو خیابانها راه میرفتم از پیش یه مسجد داشتیم رد میشدم دیدیم جشن هست باورت میشه ولادت امام رضا بود 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر