2777
2789
کی سلام ها رو بلده به منم یاد بده

آره منم یاد ندارم هرکس بلده کامل بنویسه ما هم یاد بگیریم تازه من یه چیز دیگم بلد نیستم اینکه وقتی از حرم امام رضا میان بیرون باز لحظه آخر که میخوان خارج بشن رو به حرم وایمیستن یه چیزی میخونن و تعظیم میکنن کی میدونه چی میخونن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله   اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَابنَ رَسوُلِ الله اَلسَّلامُ عَلَ ...

عزیز این همون سلامی که باید رو ب مشهد و کربلا سلام بدی بعد  نماز؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله   اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَابنَ رَسوُلِ الله اَلسَّلامُ عَلَ ...

ممنون که گذاشتی یه عده رو از سردرگمی نجات دادی😀اون دعایی رو هم که قبل از خروج از حرم امام رضا میخونن و تعظیم میکنن بعد میرن بیرون بلدی؟ 

اولی رو رو به قبله  دومی رو به سمت چپ و سومی رو دوباره رو به قبله.

خدا خیرت بده من چقدر دنبال این سلام بودم توروخدا چیز دیگه ای بلدی بهمپن بگو

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اولی رو رو به قبله  دومی رو به سمت چپ و سومی رو دوباره رو به قبله.

وارد حرم شدنی باید خوانده بشه ؟ یا نماز؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞