2777
2789

من خودم فقط اذان که پخش میشه میشنوم نمازمو میخونم ولی اگه اذانو نشنوی مستحبه خودت اذان بگی وبخونی یه جایی خوندم اذان واقامه خوندن مثل این میمونه که وقتی بری دیدن کسی بدون سلام واحوال پرسی بری داخل خونه زشته دیگه درسته؟نمازم وقتی میخونی به دیدن خدا میری اذان واقامه حکم سلام واحوال پرسی واسه نماز داره 

تا خدا با من است زمانه با من است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذان و اقامه بگید دو صف فرشته پشت سر شما نماز میخونن که اخر صف معلوم نیس(بی نهایت)

اگه فقط اقامه بگید کمتر از این‌میشه

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
هیشکدوم ولی شوهرم میگه بعد نمازشم ب اطراف خم میشه سلام میده خلاصه با مخلفات نماز میخونه😙😚

من این سلامارو هیچوقت یاد نگرفتم . ی جا میرم جماعت الکی اداشو درمیارم . نمیفهمم چی میگن

مینا قری هستم
من خودم فقط اذان که پخش میشه میشنوم نمازمو میخونم ولی اگه اذانو نشنوی مستحبه خودت اذان بگی وبخونی یه ...

کلا نماز با اذان و اقامه حضور قلب بهتری داره یه جورایی ادم قبل از شروعش ارامش پیدا میکنه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
من این سلامارو هیچوقت یاد نگرفتم . ی جا میرم جماعت الکی اداشو درمیارم . نمیفهمم چی میگن

من جهتشون رو گاهی چپکی انجام میدم😂😂😂

ولی تا حدودی یادگرفتم چی باید بگی😁😁😁

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
من ک هرکی هروری چرخید میچرخم فقط    

خوبه دیگ😉😉

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
هیشکدوم ولی شوهرم میگه بعد نمازشم ب اطراف خم میشه سلام میده خلاصه با مخلفات نماز میخونه😙😚

خیلی خوبه که شوهرت اهل نماز هست. 

من که خیلی تلاش کردم نماز خون بشه اما متاسفانه دوروز میخونه بعد میذاره کنار.

کی سلام ها رو بلده به منم یاد بده

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَابنَ رَسوُلِ الله اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَابنَ اَمیرِالمُؤمِنینَ

وَابنَ فاطِمَةَ الزَّهراء سَیِّدَةَ نِساءِ العالَمینَ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا غَریبَ الغُرَباء اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا مُعینَ الضُّعَفاءِ وَ الفُقَراء اَلسُّلطانَ اَبَاالحَسَنِ 

عَلیَّ بنَ موُسَی الرِّضا وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا مَولانا یا صاحِبَ الزَّمان اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا خَلیفَةَ الرَّحمنِ اَلسَّلامُ عَلَیکَ یاشَریکَ

القُرانِ عَجَّلَ اللهُ تَعالی فَرَجَهُ وَ سَهَّلَ اللهُ مَخرَجَهُ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ