2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا الان فقط اذان میگفتن . اقامه چیه-؟

تفاوت اذان و اقامه:

در اول اذان چهار بار «اللّه اكبر» گفته مى شود . در اقامه دوبار.

در اذان « قد قامت الصّلوه» گفته نمى شود، امّا در اقامه پس از «حىّ على خير العمل» دوبار «قدقامت الصّلوه» گفته مى شود.

در آخر اذان دو نوبت «لااله الاّاللّه» گفته مى شود، ولى در اقامه يك بار.

آدم ها فقط آدمند نه کمتر، نه بیشتر .. اگر کمتر از آن چیزی که هستند نگاهشان کنی آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی ، آنها تو را می شکنند   ..    میان آدم ها باید عاقلانه زندگی کرد…❣
قشنگ همشو از اول بگو

- الله اکبر ۲ مرتبه
۲- اشهد ان لا اله الا الله ۲ مرتبه
۳- اشهد ان محمدا رسول الله ۲ مرتبه
۴- اشهد ان علیا ولی الله ۲ مرتبه
۵- حی علی الصلاه ۲ مرتبه
۶- حی علی الفلاح ۲ مرتبه
۷- حی علی خیر العمل ۲ مرتبه
۸- قد قامت الصلاه ۲ مرتبه
۹- الله اکبر ۲ مرتبه
۱۰- لا اله الا الله ۱ مرتبه

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
دستت درد نکنه

خواهش میکنم ☺

آدم ها فقط آدمند نه کمتر، نه بیشتر .. اگر کمتر از آن چیزی که هستند نگاهشان کنی آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی ، آنها تو را می شکنند   ..    میان آدم ها باید عاقلانه زندگی کرد…❣

مستحب هست بعد از اذان یه قدم به جلو برداریم و دست ها رو برای دعا بالاببریم دعا کنیم بعد به عقب بازگردیم و اقامه رو بگیم و بعد نماز رو شروع کنیم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

هیشکدوم

ولی شوهرم میگه

بعد نمازشم ب اطراف خم میشه سلام میده

خلاصه با مخلفات نماز میخونه😙😚

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉