2777
2789
عنوان

جنین رشد نکرده

326 بازدید | 16 پست

سلام بچها بعد هشت ماه اقدام با آمپول باردار شدم رفتم دکتر گفته ۸ هفته هستم اما جنین کیسه آبش خوبه جاشم خوبه اما کیسه زرد آب و قلبشو هنوز تشکیل نداده گفته دو هفته دیگه برم سونو .به نظر خودم هفت هفتمه چرادکترا پریودی رو جز بارداری حساب می کنند?چیکار کنم?یعنی امیدی هست?کسی میتونه راهنماییم کنه?خیلی ناراحتم

عزیزم یکی دو هفته بعد برو منم هفته هفت رفتم نی نی قلب نداشت هفته نه داشت الانم بغلمههه خخخ نگران نباش عزیزم زود رفتی

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که تشکیل میشه. نگران نباش توکل کن به خدا. هرچی پیش بیاد مصلحتته

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
عزیزم یکی دو هفته بعد برو منم هفته هفت رفتم نی نی قلب نداشت هفته نه داشت الانم بغلمههه خخخ نگران نبا ...

مرسی فدات. خدا حفظش کنه برات.یعنی دکتر اشتباه حساب کرده زمانشو?آخه دفعه آخرم پریودیم بهم ریخته بود ۱۸ روز پریود بودم

ناراحت نباش بسپار ب خدا، قلبتو آروم کن. بعضی وقتا تاریخ لقاح دیرتر از اونیه ک ما براورد میکنیم. خیلیا اینجوری بودن ولی بعد دوهفته رفتن و همه چی اوکی بوده

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
مرسی فدات. خدا حفظش کنه برات.یعنی دکتر اشتباه حساب کرده زمانشو?آخه دفعه آخرم پریودیم بهم ریخته بود ۱ ...

اره عزیزم ی وقتایی لقاح دیر انجام شده این اتفاق میفته هنوز زوده واسه تصمیم گیری صبر کن عزیزم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا