2777
2789
عنوان

خانما می دونستید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 47 پست
مردا بعضي وقتا نميفهمن چه كلاهي سرشون داره ميره 

باید خودشون یاد بگیرن دکتر  گفت مستقیم نگید چیکار کنه چیکار نکنه ازش سوال بپرسید
مثلا:این کارت به نظرت خوب بود؟من حس خوبی نسبت بهش ندارم نظر تو چیه؟

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
واقعا نمیدونستی ؟؟؟ من هیچوقت توی مسائل همسرم و روابطش دخالت نمیکنم مگر جایی که ازم نظر بخواد خیلی ...

شما خیلی عاقلی

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که با همسرم همکارم😲به خاطر کارمون همیشه در جریان کاراش هستم ولی خودشم اینقدر با جزئیات تعریف میکنه مخمو میخوره😅

توی رابطه خانوادگیشم که چنان خودمو میزنم به اون راه که انگار اصلا وجود خارجی ندارن

خیلی هم راضی و خوشنودم از اینکار😎😎

اگه تو کار مالیش دخالت نکنم همه رو به باد میده

مسائل مالی خانواده با شغل و نحوه کار کردنش فرق داره

واقعا نمیدونستی ؟؟؟ من هیچوقت توی مسائل همسرم و روابطش دخالت نمیکنم مگر جایی که ازم نظر بخواد خیلی ...

چندساله ازدواج کردی؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
مخالفم مردا عین بچن باید سرک کشید تو کارشون

مردا مثل بچه ساده اند اما خیلی باهوشن
سرک کشیدن باعث میشه گاهی دچار سوءتفاهم بشیم بعد بیایم تاپیک بزنیم که شوهرم ...
گاهی مردا رمزو رازهایی تو کاراشون هست که نباید همسرو خانوادشون بدونه با بدفهمی خودمونو عذاب میدیم

منم موافقم کلا از مردایی که کارشونو میارن خونه متنفرم زن فقط باید خرج کنه

زن باید فقط در جایگاه همسر دخالت کنه.

چندساله ازدواج کردی؟

هنوز عروسی نکردم عقدم

هنوز عروسی نکردم عقدم

خوشبخت شید😊😍

نه با شما نبودم گلم😚😚😚😚😚

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
من اینجوریم کاری ندارم بمن چه😊

منم اصلا دخالت نمیکنم ذهنمو درگیر این جور مسائلا نمیکنم اگه ازم راهنمایی بخاد کمکش میکنم ولی درغیر این صورت کار ندارم البته همسرمم عاقله 

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

خانما منظور‌ روابط خرج و مخارج همسر نیست 

منظور خانم روانشناس روابط کاری همسره و همین طور مشکلاتی که سر کارش وجود داره 

در مورد خانواده اش هم به نظر من نباید دخالت کرد 

سعی کنید بی تفاوت باشید به رابطه همسر و خانواده

اش 

و یادتون باشه اسن حق ها فقط مختص آقایون نست 

در مقابل آقا هم باید این حقوق رو نسبت به خانمش رعایت کنه 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
خوشبخت شید😊😍 نه با شما نبودم گلم😚😚😚😚😚

آهان فکر کردم با منی  

منم موافقم کلا از مردایی که کارشونو میارن خونه متنفرم زن فقط باید خرج کنه

نظر شوهرمنم همینه

در هرمساله ای در حریانم میذاره ..حتی مامانش یه بار واسه ش یه چی تعریف کرده بود اومد ب من گفت فردا رفتی پیش مامانم بگو راستی فلانی چی شد تا فکرنکنه من و تو چیزی از هم پوشیده داریم و تو توی این خونه غریبه ای..تو زن منی و زن من یعنی خود من در همه موارد

ولی اصلا مسایل کاریشو نمیگه واسه م ک مثلا انروز بازرسی بهم گیر داد ک فلان اتفاق افتاد ک حقوقم کم تر شده ..میگه تو فقط بگو چی میخوای؟! این چیزا زنو پیر میکنن...اصلا نباید در حریان مسائل کاری و قسط و قرض باشی

شاد باش تا خونه م شاد باشه