2777
2789
عنوان

خانما می دونستید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 47 پست
خانما منظور‌ روابط خرج و مخارج همسر نیست  منظور خانم روانشناس روابط کاری همسره و همین طور م ...

روانشناسم آقا بود  

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
نظر شوهرمنم همینه در هرمساله ای در حریانم میذاره ..حتی مامانش یه بار واسه ش یه چی تعریف کرده بود او ...

احسنت بر شما

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی مسایل ارتباطی و عاطفی شون کاری ندارم امااااا اگه جلوی دیوونه بازیاشو نگرفته بودم الان یا تو زندون بود یا حداقل کنار خیابون تو کارتن میخوابید به خودشم گفتم و تایید کرده

بس که چوب حراج میزد به همه چیز بخاطر خانواده ش وای وای چه قدر رنج کشیدم میخواست ضامن زن صیغه ای برادرش بشه!!!! منم نذاشتم!!! اونقدر جیغ کشیدمممممم .........

زنیکه ی هرزه پولا رو گرفت به ریش همه خندید و رفت از ایران این فقطططط یه موردش بود مگه میشه دخالت نکنیم؟؟؟ به باد فنا میدن زندگی رو

احسنت بر شما

😘

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
نظر شوهرمنم همینه در هرمساله ای در حریانم میذاره ..حتی مامانش یه بار واسه ش یه چی تعریف کرده بود او ...

منم باهاش موافقم

من که انقدر گند بابامو جمع کردیم

واقعاااا سخته مرد دست پاچلفتی که از عهده کار خودشم برنمیاد

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸

قرار نیست همیشه خانمها دنبال راهکار و اجرای اون باشن.زندگی دوطرفه س.

دخالت نیست که اینا.نظر شریک زندگیت مهمه پس نظرتو هم مهمه.

وقتی مرد میتونه تقاضای همچین حقی کنه که متقابلا برای خانمشم این حقو قایل باشه.

هیچکدوم اینام ربطی به زنانگی و فقط پول خرج کنم و باقیش بمن چه چیکار میکنه نداره.

زندگی مشترک چند وجه داره.مالی عشقی ج  ن  س  ی  و....

و در همه موارد نظر هردو طرف باید مهم باشه.

نه که بگم بمن چه شغلشو و... خراب کرد فقط بمن پول بده.

ادرس اون مشاورو بده با تفنگ دو لول خفش کنم

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆

چه جالب البته من سعی میکنم تا نظرمو نخواسته دخالت نکنم..... ولی آخه خودش اصرار داره تو کارش کمکش کنم... یعنی نکنم دیگه؟؟؟

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

برای خود من گاهی پیش اومده دچار سوء تفاهمات الکی شدم کلی حرص خوردم بعد فهمیدم که همسرم با اون طرف بده بستون داشته 

منم باهاش موافقم من که انقدر گند بابامو جمع کردیم واقعاااا سخته مرد دست پاچلفتی که از عهده کار خود ...

بله زن زود شکسته میشه اگه بخواد غصه ی بیرون از خونه شم بخوره و ب تنهایی مدیریت کنه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خانما منظور‌ روابط خرج و مخارج همسر نیست  منظور خانم روانشناس روابط کاری همسره و همین طور م ...

درسته

۷ سال چطور ؟

جدیدا اینطور شدید یا همون اول؟

از همون اول رعایت میکردم

خوشبخت باشید همیشه گلم 😍😍😍😚