2777
2789
عنوان

طرز تهیه کیک وانیلی

5129 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امشب کیک پختم این روش بالاخره جواب داد گفتم شمام استفاده کنید مخصوصا با اون تستر ک حرارتش خیلی بیشتره نسبت به فر😆😍

طرز تهیه کیک وانیلی

مواد لازم:
تخم مرغ  3 عدد
آرد         2.5 پیمانه
شیر       2/3 پیمانه
روغن مایع  2/3 پیمانه
نمک     1 پنسه

جوش شیرین  کمی
بیکینگ پودر  2.5 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم.

تخم مرغ هارو در یه ظرف با همزن با دور متوسط  میزنیم تا لحظه ای ک کرم رنگ بشه و کمی پفی بعد بهش شکر اضافه میکنیم و بعدش روغن و شیر و وانیل و جوش شیرین، خوب مخلوط میکنیم و ارد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن، مخلوط میکنیم. قالب رو با قلمو  چرب کنید و مواد رو بریزید تو قالب
قالب رو طبقه وسط اون توستر گذاشتم و المنت پایین رو فقط روشن کردم  درجه حرارت روی 100 درجه و مدت زمان 50 دقیقه فقط پنج دقیقه آخر باید قالب رو بیارید روی آخرین طبقه و المنت بالارو فقط روشن کنید تا روی کیک برشته شه.
* پیمانه موردنظر لیوان دسته دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی شده آفرین👏

منم تستر دارم دماش تنظیم نیست زورش پف میکنه یورش نمیکنه😕😕

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عزیزززززم😍😍😍😍 کوجاییی بیا خونمون همش واسه تو..... ببخشید تورو خدا😕

نوش جونت عزيزم

خيلي خوشگل درست كردي آخه آدم دلش ميخواد اين طلايياي زيرو روشو بكنه بخوره ترده🙈🙈🙈

من تو فر زياد كيك ميپزم ولي نرم ميشه،تو پلوپز بپزم اين شكلي ميشه؟؟

چقدر عالی شده آفرین👏 منم تستر دارم دماش تنظیم نیست زورش پف میکنه یورش نمیکنه😕😕

جان متوجه نشدم؟ برا پف کردن میزان بیگینگ پودرو زیاد کن جوش شیرینم بزن

نوش جونت عزيزم خيلي خوشگل درست كردي آخه آدم دلش ميخواد اين طلايياي زيرو روشو بكنه بخوره ترده🙈🙈🙈 ...

قربونت عزیزم.مرسی

فک کنم بشه امتحان نکردم ولی ته دیگای برنجشو دیدم طلایی رنگ میشه ممکنه بشه 😆 امتحان کن

جان متوجه نشدم؟ برا پف کردن میزان بیگینگ پودرو زیاد کن جوش شیرینم بزن

ببخشید غلط املایی داشتم😆

میگم دمای تسترم تنظیم نیست یک طرف کیکم پف میکنه طرف دیگه نمیکنه 

😕

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
طبقه وسط میزاری؟ من کمترین درجه حرارت میزارم

نه طبقه پایین

باید وسط بزارم؟چه دمایی؟

ببخشیدا سوالم زیاده

نه طبقه پایین باید وسط بزارم؟چه دمایی؟ ببخشیدا سوالم زیاده

اره طبقه وسط درجه 100 فقط المنت پایین بعدش قالب رو بزار طبقه پایین المنت بالارو بزن ک روی کیک برشته شه

اره طبقه وسط درجه 100 فقط المنت پایین بعدش قالب رو بزار طبقه پایین المنت بالارو بزن ک روی کیک برشته ...

وای مرسی عزیزم خیلی لطف کردی