2777
2789
عنوان

از خانواده ي شوهرم بدم مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 37 پست
نه خانوادش قبلا همه سعيشو ميكردن از كارا دربرن همش بيرون بودن شوهرم ناهارو شام نداشت اونم قاطي ميكرد ...

شرمندم واقعا نمیدونم چی بگم...آدمی که با پدر و مادر و خونوادش اینطور رفتار میکنه معلوم نیس رفتارش با زنش بهتر باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که چون نامزدی سعی کن رابطه بر قرار نکنی و هر چه زودتر به یه مشاور خوب مراجعه کنی  طلاق چیز بدی نیست ( نمیگم طلاق بگیریاااااا) میگم اگه شوهر و زندگی ادم بد باشه نباید ازش ترسید 

پس بی ترس برو مشاور قبل ازدواج تا دیر نشده 

دوما وقتی میگن کار نمیکنه خوب کار نکن عزیزم کار نکن بشین سر جات خانومانه وقتی شوهرت اومد تازه پاشو سریع براش چایی بیار بگو چیزی خوردی؟ اگه نخورده بود براش یه غذای سریع درست کن  سفره خودتونو جمع کن ظرفای خودتونو بشور تمااااام دیگه دست به وسایل بقیه نزن 

جلو چشم شوهرت کار کن 

وقتی شوهرت نیست بهت تیکه انداختن شاهد مدرکی نبود جواب بده جلو شوهرت ساکت باش فقط یه نگاه مظلوم کن 

اماااا این خانواده ای که گفتی خانواده درست درمون و درو پیکر داری نیستن شوهرتم تو همین خانواده بزرگ شده برای همین برای محکم کاری هم که شده دوتایی برین مشاوره قبل ازدواج

اولا که چون نامزدی سعی کن رابطه بر قرار نکنی و هر چه زودتر به یه مشاور خوب مراجعه کنی  طلاق چیز ...

خيلي گفتم بريم مشاوره ولي قبول نميكنه شوهرم در كل خوبه دوسم داره ولي خانوادش اذيتم ميكنن بخاطر اونام من نميتونم ب اونا جواب بدم باشوهرم دعواميكنيم

خيلي گفتم بريم مشاوره ولي قبول نميكنه شوهرم در كل خوبه دوسم داره ولي خانوادش اذيتم ميكنن بخاطر اونام ...

اولا که خودت تنهایی برو خوب  دوما که به کوچکترین نشانه ها دقت کن همین که شوهرت مشاور نمیاد یعنی ادم منطقی نیست نامزدی برای قربونت بشم فدات بشمو رستوران رفتن نیست برای ریز شدن رو کوچکترین رفتار هاس تا بعدا  بدبخت نشه ادم 

اولا که خودت تنهایی برو خوب  دوما که به کوچکترین نشانه ها دقت کن همین که شوهرت مشاور نمیاد یعنی ...

من شوهرم شايد بعضي ازرفتاراش عصبيم ميكنه وناراحت ولي واقعا دوسم داره ميبينم از خوردوخوراكو پوشاك كم نميذاره دستم يكم زخم بشه جونش درمياد ولي بعضي رفتاراش دلموميشكنهمثلا ميخوايم بريم جايي بهم ميگ انقد لفتش دادي اصن نريم خستم ول كن منم با دل شكستگي ميرم اونجا ياباخانوادش مسافرته چن روزه رفتم ولي باخانوادم نميذاره برم منم ناراحت ميشم