2777
2789
عنوان

از خانواده ي شوهرم بدم مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني چي ازت كار ميكشن  واضحتر با مثال بگو

من نامزدم ميرم خونشون دخترشونم داره طلاق ميگيره اومده اونجا منو شوهرم طبقه بالا ميخوابيم بلند ك ميشم جاهارو جم ميكنم ميام پايين توقع دارن جاهاي اونارم جم كنم نوكريه شوهرشو بكنم ك داره طلاق ميگيره ي وقت حالش بدنشه انقداعصابم خورده

خب اگه خودشونم داشتم جم ميكردن مثلا كارشون زياده توام ميتوني مثلا يكيشو برداري ب عنوان كمك&nbs ...

ب زبون ميگن پاشو شوهرمم ك سركاره نميبينه رفتارشونو تاشوهرم مياد بهش ميگن ك زنت كار نميكنه من بدبخت بايد همه كارارو كنم اونم از همجا بي خبر باورميكنه

عزیزم هرچقد بیشترازشون حساب ببری وبترسی پررو تر میشن جوابشوبده خودشوجمع میکنن

دل وقتی مهربونه , شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار، سر میکشه تو خونه🌹❤❤🌹❤🌹
شوهر من تاقبل ازدواج خانوادش مث...ازش ميترسيدن الان والا شوهرم ميترسه ازشون

ینی چی مگه شوهرت لولو خورخوره س که مث چی ازش میترسیدن

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
ینی چی مگه شوهرت لولو خورخوره س که مث چی ازش میترسیدن

نه خانوادش قبلا همه سعيشو ميكردن از كارا دربرن همش بيرون بودن شوهرم ناهارو شام نداشت اونم قاطي ميكرد ازش حساب ميبردن الان ميگن زنت هس بگو اون بكنه برات ب ما چ اونم ميگ حق دارن