2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا لک دیدم

64 بازدید | 5 پست

امروز رفتم معاینه برای بررسی اینکه دهانه رحمم در چه وضعیتیه.موقع معاینه اصلا درد نداشتم.دکتر بهم گفت ممکنه امروز لکه قهوه ای ببینی.از ظهر لکه که چه عرض کنم خیلی بیشتر از لکه قهوه ای دیدم.همچنان هم ادامه داره میخوام نماز بخونم اما توی واژنم هنوز هست الان .برای نماز باید چیکار کنم؟

عزیزم نترس

من برام لکه بینی خبر خوشه چون یعنی جفتم داره خودشو میکشه بالا

نمازتو بخون مشکلی نیست

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نترس من برام لکه بینی خبر خوشه چون یعنی جفتم داره خودشو میکشه بالا نمازتو بخون مشکلی نیست

یعنی از لحاظ شرعی مثل استحاضه واینا نیست؟ من خیلی سر در نمیارم

یعنی از لحاظ شرعی مثل استحاضه واینا نیست؟ من خیلی سر در نمیارم

من میدونم که اگر با درد و ناراحتی خارج میشه خون نفاسه و نماز نداره

ولی اگر درد و اذیتی نداره حکم زخمو داره و شست و شوی واژن کافیه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون