2821
2789
عنوان

چقد بعضی همکارا فضولن

305 بازدید | 13 پست

خدا نکنه گیر همکار فضول بیافتی.یه همکار فضول داشتم روز اول اومدم خیلی سوال میپرسید از خودم و خانواده ام دیدم چند روز ادامه پیدا میکرد من اخر سر گفتم سن خانومت چنده بعد گفت شما سن خانوم چرا میپرسی😐بعد گفتم چطور سن منو پرسیدی خواهرت چکار ست برادرت چکارس کجا بودی کجا اومدی .انگار داشت تخیله اطلاعات میکرد بعد یه سوال پرسیدم گفتم سن خانومت چنده بهش برخورد

بهش بگو آقای فلانی دلیلی داره این سوالا رو میپرسی

میگه نه والا

بگو پس خفه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عجب فضولی بوده

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

چه بی شعور بوده

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
عجب فضولی بوده

خیلی فضوله .تا یه کم تو خودم هستم خب ادم بعضی اوقات مشکلات شخصی داره یا بیمار شروع میکنه تو با من بدی برای همین کم حرف میزنی .خدایش دیوانه اس

بعد اخر سر گفتم گزینش انقدر سوال نپرسید تو پرسیدی🤣🤣😂میگه میخواستی جواب ندی.حالا چه لزومی داره روز ...

دلم می خواد اونجا بودم ومی زدم تو دهنش

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بهش بگو آقای فلانی دلیلی داره این سوالا رو میپرسی میگه نه والا بگو پس خفه

خب منم اون وقتا کم سابقه بودم تازه سرکار رفته بودم کم تجربه یه سره از دانشگاه اومدم محل کار.نمیتونستم چه ادمای اینوراونر هستن. بعدا گذشت فهمیدم از اون همکارای هیچکی دوسش نداره .

دلم می خواد اونجا بودم ومی زدم تو دهنش

از اونای که زیر اب زن حرفه ای هستن چند بار جواب شو دادم اگه همکارای دیگه نبودن زیر اب منم میزد.منم به روش نیاوردم پرو خیلی.الان دارم چیزی تایپ میکنم روی من زومه

از اونای که زیر اب زن حرفه ای هستن چند بار جواب شو دادم اگه همکارای دیگه نبودن زیر اب منم میزد.منم ...

دعای زبان بند براش خیلی لازمه کثافت پر رو

2825
2823
2791
2779
2792