2777
2789
عنوان

خانه بهداشت

197 بازدید | 27 پست

سلام من شنیدم باید برم خانه بهداشت پرونده تشکیل بدم واسه واکسن نوزاد  و شیرخشک کجا باید برم شماره تلفن ادرس تو اینترنت پیدا نکردم راهنمایی کنید خواهش میکنم ماه 7 بارداریم 

کجازندگی میکنی عزیزم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن 118شماره نزدیک ترین خانه بهداشت منطقتون وبگیر.بعدم زنگ بزن اونجاادرس وازخودشون بگیر

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

عزیز هیچ نیازی ب تشکیل پرونده قبل زایمان نیس 

فقط پرسو جو کن ببین نزدیکترن پایگاه ب خونتون کجاس برا غربالگری روز سوم ببری اونجا 

شیر خشکم نمیدن تازت بچت شیرخشکی ام باشه کلی دخالت میکنن ک چرا میدی و این صحبتا 

عزیز هیچ نیازی ب تشکیل پرونده قبل زایمان نیس  فقط پرسو جو کن ببین نزدیکترن پایگاه ب خونتون کجا ...

اختا جون بچه رو همیشه باید یه پایگاه سلامت برد؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اختا جون بچه رو همیشه باید یه پایگاه سلامت برد؟

نه عزیزم اگه بچت  دکتر درست حسابی داشته باشه ک تو مطبشم واکسن بزنه و رشدشو کنترل کنه  هیچ نیازی نیس پایگاه ببری 

من ک ماه پیش دکتر دخترمو عوض کردم گفت دیگه پایگاه نبر نمودار رشدشو خیلی ضد و نقیض علامت گذاشتن 

به دوقلو ها هم نمیدن شیر خشک ؟

منکه الان دوماهه برابچم خودم میخرم.اونامیگن که سینه مادرو میسنجن اگه یه قطره شیرم باشه نمیدن.به این فکرنمیکنن که بچه طفلی دوساعت میخور ه بازم‌گشنشه