یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن با خواهرشوهرت دوست بشی و صمیمی بشین تا فکر اذیت کردنت نیفته به شوهرتم بگو پیش اونا بهت احترام بزاره ولی محبت زیادی نکنه که تحریک نشن ارزششو داره که خونه دار بشین خونه دار شدن الان خیلی سخته
اره خوبه ولی خانواده همسرم جوری نیستن که بتونن سهم ماروبخرن وجدابشن اگه پولم داشته باشن بایدبزارن واست جهیزیه دخترشون یعنی ماتاخرعمربایدپیش هم باشیم ازبس تو نت خوندم مشکل کسایی که باخانواده همسرشون بودن دیوونه شدم واصلاخیلی حالم بده شوهرمم میگه که توچت شده اصلا مثل قبل نیستی وعوض شدی من خیلی میترسم ازاینکه یروزبچه داربشم اونابخوان بخودشون وابستش کنن وپیش من نباشه دلم نمیخواد شوهرم چون تک پسره ازش بیگاری بکشن ولی اون فقط بفکراینه خونه داربشه به هیچ چیزدیگش فکرنمیکنه