2777
2789
عنوان

همسایگی باخانواده همسرم

385 بازدید | 39 پست

سلام بچهاتوروخداکمکم کنید صاحبخونه ماازوقتی خونشوفروخته شوهرمم افتاده بفکرخونه خریدن چون پولمون کمه ونمیشه تصمیم گرفته بامادرشیناپول بزارن تابتونن دوطبقه بگیرن ویکیش واسه مابشه راستی بگم ماتازه عروسی کردیم ومن سه تاخواهرشوهردارم  که دوتاش متاهلن ویکیش مجرد وهمسن من وفوق العاده حسودیعنی وقتی شوهرم به من ابرازعلاقه میکردمیگفت همه به خواهراشون ابرازعلاقه میکنن وداداش من برعکسه وکلأتودوران عقدهمش بانزدیک شدن به شوهرم میخواست منوحرص بده منم بی تفاوت بودم ولی ازتوداشتم آتیش میگرفتم سرکارم میره من مطمئنم که همسایه شدیم هرروزشوهرم بایدبره این خانموازکارش بیاره ویااون خواهرش هروقت شوهرش نبودبره  دنبالش بیاردش خونه باباش کلا سرویس همشون بشه  ازطرفی شوهرم میگه اینجوری خونه دارمیشیم وبابامم ازمستاجری درمیاد ولی من خیلی نگرانم چیکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم خونه خریدن تو هر شرایطی خوبه

سخته.اما شاید چند سال دیگه اوضاع بهتر شد رفتین ی خونه دیگه خریدین

البته میتونی اگر مشکلی پیش نمیاد با همسرت حرف بزنی ک شرط داری و شرایطتتو بیان کنی

اره اینم فکر خوبیه البته اگه همسرت به حرفت گوش بده

مطمین باش گوش نمیده یعنی اگه واقعابخادم نمیتونه دوروزرعایت کنه اوناکه رعایت نمیکنن.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

سعی کن با خواهرشوهرت دوست بشی و صمیمی بشین تا فکر اذیت کردنت نیفته به شوهرتم بگو پیش اونا بهت احترام بزاره ولی محبت زیادی نکنه که تحریک نشن ارزششو داره که خونه دار بشین خونه دار شدن الان خیلی سخته

اره خوبه ولی خانواده همسرم جوری نیستن که بتونن سهم ماروبخرن وجدابشن  اگه پولم داشته باشن بایدبزارن واست جهیزیه دخترشون یعنی ماتاخرعمربایدپیش هم باشیم  ازبس تو نت خوندم مشکل کسایی که باخانواده همسرشون بودن دیوونه شدم واصلاخیلی حالم بده شوهرمم میگه که توچت شده اصلا مثل قبل نیستی وعوض شدی  من خیلی میترسم ازاینکه یروزبچه داربشم اونابخوان بخودشون وابستش کنن وپیش من نباشه دلم نمیخواد شوهرم چون تک پسره ازش بیگاری بکشن ولی اون فقط بفکراینه خونه داربشه به هیچ چیزدیگش فکرنمیکنه