2777
2789

واقعا شما استعدادهای کشف نشده اید... 

چطور رییس جمهور امروز ترتیب نداد یه سخنرانی هم شما داشته باشید!؟ 

یکی در میون تاپیک وای بدبخت شدیم هست از خانوم گلایی که نمیدونن دقیقا برجام چی هست و قبل و حین و بعدش چه اتفاقاتی افتاده و خواهد افتاد! 

عزیزان بیاید درمورد همون خواهر شوهر مادرشوهراتون تاپیک بزنید و راهکار بگیرید چجوری چششونو درارید😂 و اجازه بدید مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و...  منطقه برای بقیه که علمشو دارن بمونه☺ 

ممنون 

مادر هستم و 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتمو بشکاف ما یاد بگیریم

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

عزیزم وقتی خودت همجنس خودتو میاری پایین و میگی نباید راجبع این چیزا بحث کنن دیگ مردا باید چیکار کنن؟البته مشخصه خود شما سواد درست حسابی نداری و این حرفت از رو خامی هستش

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

عزیزم شاید خیلیا سطح تحصیلات شون پایین باشه .یا سن شون زیر ۲۰ سال 

اما قرار نیست همه مثل  هم باشن

زندگی فقط مادر شوهر و خواهر شوهر نیست.حداقل به فکر بچه هایی که ما میخوایم تربیت کنیم باشیم

منم بلد نیستم 😊 چیز دیگه ای خوندم. اظهار نظر هم نمیکنم 

همونی که خوندی رو بیا اموزش بده  مارو از جهالت نجات بده🙁

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
عزیزم وقتی خودت همجنس خودتو میاری پایین و میگی نباید راجبع این چیزا بحث کنن دیگ مردا باید چیکار کنن؟ ...

مهربانو جان. همجنس من خودش خودشو میاره پایین گاهی نه من!! عرض کردم کسایی که نمیدونن. وگرنه خانومایی هستن که از صدتا مرد بهتر میتونن نظریه ارائه بدن☺ منم بله سواد سیاسی ندارم. اظهار نظر هم نمیکنم هیچوقت چون همین همجنسم رو حساب حرف من از ایندش میترسه و ممکنه تصمیمگیری کنه.

مادر هستم و