2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

407 بازدید | 35 پست

موندم چه خاکی بریزم سرم بچم متولد ۱۴۰۰/۱۰/۳۰حرف نمیزنه .دکتر مغز اعصاب بردم نزاشت ازش نوارمغز بگیره گریه کرد همش .گفتار درمانی هم استرس می گیره تمرکز نداره همش گریه می کنه خدایا من چیکار کنم دیگه اخر سر خودمم سرطان گرفتم ولی این بچه حرف نمیزنه هنوز پوشک میشه خدایا من با این همه بدبختی چیکار کنم .😭😭😭😭😭😭

همه چیزو متوجه میشه؟

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارامشتو حفظ کن اول

از لحاظ اوتیسم چک شده؟ ما یک نمونه داریم توخانواده، اوکی شد،الان سومه. اول دبستان زبون باز کرد با کمک هزار نفر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یعنی چی نذاشت؟! چرا بیهوشش نکردن؟

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

اره همه چیز می فهمه با اشاره میگه فقط حرف نمیزنه

هیچی نمیگه یا فقط جمله نمیگه؟

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

ولی خب یه بیماری هست کاملا علائم اتیسمه و داره ولی اتیسمه نیست اسمش سندرم دیجیتالهکه به خاطر گوشی و اینجور چیزا آرامش بچه به هم میخورد باید دکتر تشخیص بده انشاءالله چیزی نیست

خودت سرطان چی داری گلم؟به خودت استرس وارد نکن الان همه بچه ها غر غر و شدن

عزیزم اینایی که میگی علائم اتیسمه باید تحت نظر دکتر خوب باشه

گفتار درمانی مغز اعصاب گفت اوتسیم نیست ارتباط چشمی داره درک داره ولی حرف نمیزنه باید بره گفتار درمانی ولی می ترسه نمیاد