2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارامشتو حفظ کن اولاز لحاظ اوتیسم چک شده؟ ما یک نمونه داریم توخانواده، اوکی شد،الان سومه. اول دبستان ...

میخواستم همینو بگم ترسیدم ناراحت بشه استارتر

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

گفتار درمانی مغز اعصاب گفت اوتسیم نیست ارتباط چشمی داره درک داره ولی حرف نمیزنه باید بره گفتار درمان ...

همسایه مون یه پسر داره حرف نمیزد خیلی نگرانش بود ولی راضیش کرد بردش گفتار درمانی خوب شد الان کم کم داره یاد میگیره

گفتار درمانی مغز اعصاب گفت اوتسیم نیست ارتباط چشمی داره درک داره ولی حرف نمیزنه باید بره گفتار درمان ...

عزیزم خب خداروشکر که اوتیسم نیست

سعی کن روی همون گفتار درمانی کار کنی

کاری کنی که ارامش داشته باشه موقع گفتار درمانی

یعنی جی که نذاشت نوار مغز بگیرن

من بچم بیشتر از ۱۰ بار نوار مغز داده خوب یا دارو میخوابند

این هنر شماست که صبور باشی تا خوابش عمیق بشه

در مورد کار درمانی هم فقط استمرار جواب میده همه ی بچه ها همینن چند ماه سعی می کنن با گریه و بیقراری همراهی نکنن اما بالاخره راه میان

پیش فوق تخصص مغز و اعصاب درست حسابی ببر

میدونم جقدر راهت سخته اما حتما از پسش بر میای

🖤 

بنظر من یه ویزیت مجازی استاد نظر پور بگیر

طب سنتیه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بیبی دیجیتال نیست؟ گوشی مدام دستش بوده؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

باید بگردی مربی گفتاردرمانی رو پیدا کنی که با بچت ارتباط بگیره. این اقواممون بالای ۷تا عوض کرد تا بلاخره دخترش تونست ارتباط بگیره.

اینم بگم....مادره خیلییییی صبوره.خیلی قوی هست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اسی جان فقط گفتار درمانی و بازی درمانی و صبر و حوصله داشته باش

اصلا نگران نباش چون اون بچه نگرانی مادر رو درک میکنه و نمیتونه پیشرفت کنه

توی خونه همش باهاش حرف بزن

مثلا میخوای غذا بپزی بگو اول پیاز رو پوست میگیریم ببین پیاااازه این چاقو رو برداریم خرد کنیم ببین چاااقو

کلا همه چی رو براش توضیح بده

پسرم هدیه خداست❤️خدایا من بهت ایمان دارم و گل پسرم رو به خودت میسپارم و شفای پسرم رو از خودت می‌خوام میدونم که بهم نگاه می‌کنی و منو با بچه م امتحان نمیکنی🌹

پسر منم متولد۴۰۰هستش.خیلی دیر زبون باز کرد.۳سالش که تموم شد.البته من علتش رو پیدا کردم.پسرم بیبی دیجیتال شده بود و واقعا معتاد به گوشی بود.گوشی رو گرفتیم ازش ترسوندیمش چند ماه بعدش زبون باز کرد.اصلا بهش گوشی نده.خداروشکر گفتن اوتیسم نیست .خودت باهاش کار کن ببرش مهد یا پارک با هم سن و سالاش بگرده