2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
پسر منم متولد۴۰۰هستش.خیلی دیر زبون باز کرد.۳سالش که تموم شد.البته من علتش رو پیدا کردم.پسرم بیبی دیج ...

عذر میخام

پسر منم تاخیر گفتار داره و تازه سه سالش تموم شده و کم کم بعضی از کلمه ها رو میگه قبلا تشخیص اوتیسم دادن اما خودم احساس میکردم بی بی دیجیتال باشه و گوشی رو خیییلی کم کردم

الان پسرتون چند ساله س و گفتارش خوب شده؟؟؟

و چه کارهایی کردین براش که خوب شد

پسرم هدیه خداست❤️خدایا من بهت ایمان دارم و گل پسرم رو به خودت میسپارم و شفای پسرم رو از خودت می‌خوام میدونم که بهم نگاه می‌کنی و منو با بچه م امتحان نمیکنی🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذر میخام پسر منم تاخیر گفتار داره و تازه سه سالش تموم شده و کم کم بعضی از کلمه ها رو میگه قبلا تشخی ...

عزیزم من همسرم نمیزاشت دکتر ببرمش کلا با دکتر مخالفه خیلی عذاب کشیدم.از علائم اوتیسم تو نت بعضیارو داشت بعضیارو نداشت .خیلی تحقیق میکردم مثلا ارتباط چشمی مهم بود که اونو داشت.گوشی رو گرفتم ازش خود به خود حرف زد دیگه .الان هم ۴سالشه کامل حرف میزنه.یکی گوشی بود یکی هم پسرم خیلی خجالتیه به خاطر خجالتی بودنش هم حرف نمیزد.ولی اگه دکتر بردین و تشخیص اوتیسم دادن حتما چند دکتر خوب دیگه ببرید و گوشی رو کامل کنار بزارید.اگر ارتباط چشمی داره احساس میکنید همه چیو میفهمه انشالا چیزی نیست.فامیل ما پسرش خیلی دیر حرف زد مامانش برده بود دکتر گفته بود فلان ویتامینش کمه

عزیزم من همسرم نمیزاشت دکتر ببرمش کلا با دکتر مخالفه خیلی عذاب کشیدم.از علائم اوتیسم تو نت بعضیارو د ...

تا چند ماه پیش اصلا نه ارتباط میگرفت با اطراف نه حرف میزد

اما این چند ماه اخیر هم حرف میزنه چند کلمه ارتباط چشمی کامل داره و بازی هم میکنه با بچه ها

از یک تا ده هم میشمره جدیدا

پسرم هدیه خداست❤️خدایا من بهت ایمان دارم و گل پسرم رو به خودت میسپارم و شفای پسرم رو از خودت می‌خوام میدونم که بهم نگاه می‌کنی و منو با بچه م امتحان نمیکنی🌹

تا چند ماه پیش اصلا نه ارتباط میگرفت با اطراف نه حرف میزد اما این چند ماه اخیر هم حرف میزنه چند کلمه ...

گوشی هم میبینه؟

اگه میتونی یه دکتر متخصص ببر خیال خودت رو راحت کن.انشالا هیچیش نیست. از یک تا ده شمردن خیلی نشانه خوبیه