2777
2789
عنوان

مامانای گل بیان چن لحظه فقط....

60 بازدید | 6 پست

خبر بارداریتون رو چطوری به همسرتون دادین؟!

واکنشش چی بود؟!سوپرایزش کردین؟!

اگه سوپرایز داشتین یا تجربه خاصی دارید ...لطفا تایپ کنید  

♥️shiraz♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم ازمایش دادم دوروز قبل پری دیدم جوابش مثبته برگه ازمایش رو اوردم خونه یک دست لباس بچه گونه 4سال قبل برای نی نی جان خریده بودیم کادو کردم اونو یک نامه از طرف نی نی جان نوشتم اونم گذاشتم توش بعد کادو رو گذاشتم رو اپن دوربین گوشیمو روشن کردم همسی از سر کار اومد گفت اعع این کادو رو کی گرفته گفتم ابجیم برای تو گرفته گفت به چه مناسبت گفتم همینجوری واسه منم گرفته بود راستی بی بی چکم گذاشتم تو کادو بعد داشت میگفت چیه بنظرت گفتم شاید شورتی چیزی باشه با خنده 

بعد باز کرد اول نامه رو خوند تو شوک بود اشک تو چشماش جمع شده بود بعد باورش نشد کادو رو انداخت اونور منم گفتم بقیه اشو نگاه کن چقدر لوسی بعد هی میگفت دروغ میگی این الکیه بعد بی بی چک رو دید باز باورش نشد بعد جواب ازمایش رو دید باور کرد منم همچنان فیلم میگرفتم بعد اومد محکم بغلم کرد دستمو بوسید خودمم بوسید سریع گفت بیا بشین برم پتو بیارم رفت پتو اورد کشید روم اول زمستون بود خونه ام گرم بود نزاشت شام درست کنم زنگ زد از بیرون اوردن گفت از امشب دست به سیاه و سفید نمیزنی از جاتم تکون نمیخوری اینجوری بود که سوپرایز شد 

الانم اون یکدونه فیلم به کل زندگیمون می ارزه خیلییییییییییی قشنگه 

اینم بگم ما بعد 3سال با انتظار زیاددددد خدا بهمون بچه داد 

قربون خدا برم ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه 

اونایی ام که بچه دارن خدا بچه اشونو حفظ کنه 

راستی بارداریتم مبارک باشه 

👼پسرم تاج سرم 👼