تمام پس اندازم ۵۰ تومنه که تا حداقل دو سال دیگه نیازش ندارم.الان تو سپرده یه سالست حدود ۱۸ درصد سود.ولی میتونم درش بیارم.به نظرتون با این اوضاع گرونی خونه و دلار و طلا چیکار کنم پولم تا دوسال دیگه بی ارزش نشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طلا ..الان طلا از همه چیز بهتره درسته بالا پایین میره ولی بیشتر بالا میره کمتر پایین میاد😄
میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
سلام مغازه بزنید اونم مغازه هایی که مربوط میشه به شکم مثل فست فود،رستوارن،کبابی،ساندویچی،آبم ...
موافقم مغازه هم سودش خیلی خیلی بالاس😊
میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
طلا هم به شرطی که سکه تمام بگیرین ..نه سِت و سرویس چون واسه فروشش کلی از ساخت میندازن