2777
2789
عنوان

عاقا مگ همه چی ب نمازه؟ کیا نماز نمیخونن ولی کارلی خوب دیگ میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 82 پست

یجوری باید کنی مثل تنبیه چیزی برا خودت قایل شی که نماز بره تو ناخوداگاهت و اگ دیر یشه یا نخونی ته دلت خالی باشه آسترس داشته باشی. نمیدونم یجوری خودتو باید مجبور کنی اوایل بعد دیگ برات عادت میشه و سر وقت نماز صبح بیدار میشی فقط خودتو باید موظف کنی. 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استثنائا تو این ی مورد فقط ب نمازه ،😐 قبول نشه فاتحمون خوندس ، اوناییم ک تیکه و اینا میندازن فک نکن ...

🤣🤣🤣🤣🤣خوب گفتی آفرین تقبل الله

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
چ جوری باید ادم همه ی نمازاشو بخونه؟؟ من نمیگم اصلا نمیخونم به همه چیزم اعتقاد دارم ولی ..گشادم توی ...

خب درستش اینه که واسه نمازت آرایش کنی و لاک بزنی😜

جدی میگما!!  یه بنده خدایی میگفت باید توی جانمازتون کرم و رژ و اینجور چیزا بذارید.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منظورت کدوم ادماس؟ بفرما اینم ی نمونش چرا اینقدر راحت توهین میکنیم؟ شاید اونی ک نماز نمیخونه جاش پیش ...

وا 

خود خدا پیغمبرش گفتن به روایت معتبر که 

کسی که نماز را بدون عذر بجا نیاورد تا وقتش بگذرد، اعمالش از بین می‏رود، سپس فرمود : فاصله بین بنده و کفر، ترک نماز است. (یعنی کسی که نماز را ترک کند کافر محسوب می‏شود)

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
چ جوری باید ادم همه ی نمازاشو بخونه؟؟ من نمیگم اصلا نمیخونم به همه چیزم اعتقاد دارم ولی ..گشادم توی ...

بستگی به اعتقاد قلبی داره. 

من تو هر موقعیتی باشم نمازم ترک نمیشه. قبلا بام عجیب بود دوستای دانشگاه نماز نمیخوندند چون خودم توی فضای اعتقاد ی بزرگ شده بودم.

بعدا فهمیدم یه سری اعتقاداتم چرت و پرت محضه.

مثلا روز شهادت ،خرید نمیکردم. یا محرم و صفر آهنگ گوش نمی کردم.

البته اصول روپایبندم و  نمازمو میخونم.شوهرم خیلی دوست داره نمازمو میخونم.

فبای آلاء ربکما تکذبان

نماز جز واجباته و فروع دینمونه

اولین چیزی هم که از انسان پرسیده میشه نمازشه

حالا شما اشتباهات افراد رو به حساب دین داریشون نذار

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”