شرایطش باشه حتما.ترلان با اون چشمای قشنگ حیف ک دماغش عمل نیست کوچولو بشه ناز تر میشه
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
شرایطش باشه حتما.ترلان با اون چشمای قشنگ حیف ک دماغش عمل نیست کوچولو بشه ناز تر میشه
به منم میگن چهرت اروپاییه دماغت عمل کن نمیدونم باید چی کار کنم با همین دماغم متوسط رو به بالا محسوب میشم خدا زیباایی بهم عطا کرده دست ببرم توش عصبانی نشه ؟ تو مدرسه من و با یه دوست دیگم میدیدن میگن فقط شما دو تا قشنگید اون زمانن نوجوون بودم 16 ساله هر جا میرم یکی هست ازم تعریف کنه ولی با عمل اگه خوشگل و طبیعی دربیاد فک کنم 10 برابر قشنگ تر شم
به منم میگن چهرت اروپاییه دماغت عمل کن نمیدونم باید چی کار کنم با همین دماغم متوسط رو به بالا محسوب ...
معلومه ک با دماغ کوچیک ادم خوشگلتره گل...ولی خب عمل بینی ام شانسیه هرطور که صلاحه انجام بده..الان ترلان دماغش خیلی بزرگه عمل کنه خیلی ناز تره ولی خب لابد خودشو اینجوری دوست داره شما ببین دلت چی میگه
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜