2821
2789
عنوان

شده عشق اینقدر کورتون کنه که

815 بازدید | 55 پست

حتی از آبروتون دست بکشید؟

من عاشق یه آقایی شدم و این حس یه طرفه بود تا اینکه دلو زدم به دریا و با نهایت شجاعت علاقمو بهش ابراز کردم و اونم با کمال احترام درخواست منو رد کرد و گفتش که شرمنده نامزدم سه ماه میگذره از اینکه فهمیدم اون نامزده اما به جای اینکه فراموشش کنم روز به روز بیشتر دوسش دارم

بنظرم عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه کمرنگ میشه اما همیشه یه گوشه ای ذهنت میمونه که وقت و بی وقت یادت بیفته الآن حس می کنم از اینکه نامزده راضی نیست چون بهم گفت شرمنده من نامزد دارم حس می کنم دلش نمیخواست نامزد اون خانم باشه که بهم گفت شرمنده وگرنه میتونستم باهات آشنا شم خیلی شرمنده گفتنش بیخود و بی دلیل بود به سرم زده برم ازش بپرسم از ازدواجش راضیه اگه نشد این فرصت رو بده باهمدیگه آشنا شیم خیلی دوسش دارم آخه🥹💔

شیشه میکشی؟

گفته شرمنده که مودبانه جوابتو بده ولی به نظر من باید فحش میداد چون تو عقل درست حسابی نداری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در مورد شهلا جاهد و اتفاقی که براش افتاد بخون

و ازش دور شو

تو هم فرشته نجات یک مرد ِ گنده نیستی ! ناراضی بود نامزد نمیموند! برو سراغ زندگیت

اه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خجالت بکش

میخوای نفر سوم یه رابطه باشی؟

حداقل به هم جنست رحم کن

تاوان میدی هاااا

عشق دلیل نمیشه زندگی یکی رو با خاک یکسان کنی

حیا داشته باش

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

آدم عاشق به هیچ وجه نباید باعث خراب شدن زندگی و ارتباط دونفر بشه و از اون گذشته تکرار درخواستت باعث کوچیک شدنت میشه اون مرده خودش عقل داره میتونه راجب نامزدیش تصمیم بگیره

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

خجالت بکش میخوای نفر سوم یه رابطه باشی؟حداقل به هم جنست رحم کن تاوان میدی هاااا عشق دلیل نمیشه زندگی ...

ولی زلیخا هم با اینکه متأهل بود به پوتی خیا.نت کرد و در آخر هم به عشقش رسید بنظرم باید برای عشق فداکاری کرد و هرکاری کرد که بهش رسید وگرنه اسم اون عشق نمیشه

2825
2823
2791
2779
2792