2821
2789
عنوان

شده عشق اینقدر کورتون کنه که

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 55 پست

من زیاد توی تاپیک هات بودم هر چند وقت یکبار یک تاپیک میزنی ک عاشق شدم و فلان

این حسی ک شما داری هرچی باشه عشق نیست جانم

پسرم هدیه خداست❤️خدایا من بهت ایمان دارم و گل پسرم رو به خودت میسپارم و شفای پسرم رو از خودت می‌خوام میدونم که بهم نگاه می‌کنی و منو با بچه م امتحان نمیکنی🌹

ولی زلیخا هم با اینکه متأهل بود به پوتی خیا.نت کرد و در آخر هم به عشقش رسید بنظرم باید برای عشق فداک ...

ای خرااااب

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکی بود یه درصد حالمو درک میکرد فقط یه درصد

من درست میکنم چون منم عاشقم

ولی به خودم اجازه نمیدهم بابت عشق و خودخواهی خودم زندگی به آدم دیگه رو نابود کنم

خودتو به لحظه بزار جای دختره واقعا دلت میاد ؟

فقط برام سوال شده که به اون آقا چه جوری عشق و علاقه رو مطرح کردی میشه اینو بگی

من درست میکنم چون منم عاشقم ولی به خودم اجازه نمیدهم بابت عشق و خودخواهی خودم زندگی به آدم دیگه رو ن ...

چجوری نداره دیگه بهش ابراز علاقه کردم ابراز علاقه کردن از طرف یه دختر دل دریایی میخواد و یه عشق واقعی نه اینا که میگن نه اعتراف نکن چون ارزشت زیر سؤال میره اینا غرور دارن و نه کسایی که میگن عشق کشکه ما فراموش کردیم اونا قلبشون هرزست اونا اگه عاشق بودن عشقشون تبدیل به عشق اول نمیشد که بخوان عشق دوم داشته باشن

زلیخا رو پولش.قدرتش.نصبش ابروش رو حفظ کرد.تو رو چی .وکی می خواد حفظ کنه .تو این زمونه

توجیهات خیلی بیخودیه من به این نتیجه رسیدم هیچوقت عشقو تجربه نکردی که اینجوری بیخودی میای اظهار نظر میکنی

2825
2823
2791
2779
2792