2777
2789

سلام دوستان.

من میخوام موهام رو بعد ماه رمضون دکلره کنم اما تردید دارم.

چون سال بعد هم عروسی برادر شوهرمه. بخوام شارژش کنم و ریشه گیری انجام بدم موهام نمیسوزه ؟ نمیریزه؟ 

نگرانم که موادی که دوباره میزاره رو موهام باعث سوختن و ریختن موهام بشه.

😍😍😍😍😍

من ی بار کردم برا هفت پشتم بستمه کچل شدم موهام و انگار گذاشتن تو کوره داغ سرم زخم شد وای😵😵

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دكلره كه مو رو داغون مي كنه 

ولي جايي برو كه هم مواد خوب استفاده كنن هم خودت بايد كلي به موهات برسي

من موهام مدام مشه سالي دوبار هم ريشه گيري مي كنم ولي خودم راضيم مراقب موهامم هستم

اگه جای خوب بری مواد خوب باشه زیاد رو سرت نگه نداره دکلره نزاره بره نهار بخوره بیاد سرت نمیسوزه ولی این بلاها رو سر من دراورد ذلیل شده

اگر خواستی ادرس یه ارایشگاه بهت بدم تهرانه کارش خوبه هزینش زیاد نیست

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من ی بار کردم برا هفت پشتم بستمه کچل شدم موهام و انگار گذاشتن تو کوره داغ سرم زخم شد وای😵😵

اتفاقا منم یه بار دکلره کردم سرم زخم شد. اما خیلی دوست دارم دکلره کنم😉😉😉😉

😍😍😍😍😍