2777
2789
منم تاحالادوتا گوشی خوردکردم.تنگ ماهی.گلدون.کنترل.تلوزیونمونم شکستم ماه رمضون پارسال بود.لیوان مدادا ...

منم همین طور بدترین فحشم بی شخصیت بی فرهنگ هست  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوامون شد قهر کردم برم گفت همینو میخواستی؟ گفتم آره بهتر از تو پیدا کردم اول میخواست از پنجره پرتم کنه پایین بعد زنگ زد بابام گفت بیا دخترتو ببر میگه بهترشو پیدا کردم ولی بعد که آشتی کردیم گفت اون حرفت بدجور دلمو شکست هیچوقتم از دلم نمیره😔

ازت متنفرم  خیلی بی عرضه ای😔😔

نقطه ضعفاش این حرفها هر وقت صلاح بدونم استفاده میکنم 😊😊😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

اصلا ازت بدم میاد متنفرم ازت میرم خونه بابام طلاق میگیرم راحت میشم از دستت دیگه همه اینارو با گریه میگم هیییچی نمیگه فقط نگام میکنه یا میخنده میگه دیونه شدی بازم من بدترررر حرصم میگیره 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
من ۱۹سالمه اون میزاره ب حساب بچگیم...خیلی مرده

خیلی خوبه که ادم تو سن کم به یه مرد تکیه کنه 

منم ۱۶ساله که بودم ازدواج کردم شوشوم ۲۵ ..الان اون خیلی پخته تر از من عمل میکنه 😍😊

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
به نظرتون ماکلی شوهرامونوخردمیکنیم بی منظوره ولی چراتااونایه حرفی بزنن ازدلمون نمیره تابمیریم یعنی م ...

دقیقا همینطوره 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔