من بلد نیستم ولی میدوتخ باید دو تا بخوری حالا بعد چند ساعت و ایناشو نمیدونم فک کنم یکی بعد اقدام یکی ...
ما پریشب نزدیکی داشتیم بدون مراقبت دیروز صبح قرص خرید خوردم ....ماعاشق نی نی هستیم هر دومون ولی به علت نداشتن شرایط اگه نی نی بیاد مجبوریم سقطش کنیم این داره منو دیوونه میکنه
❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
ما پریشب نزدیکی داشتیم بدون مراقبت دیروز صبح قرص خرید خوردم ....ماعاشق نی نی هستیم هر دومون ولی به ع ...
حالا جوش نزن ملت چند سال میرن و میان بلکم بگیره از کجا میدونی ب هم یکبار گرفته انقدر استرس نداشته باش پاشو برو یکم زعفرون دم کن زنجبیل دارچین و زیتون این چیزای خیلی گرم میندازه
کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
قرص اورژانسی رو صبحش خوردم ولی خواهر شوهرم میگه باید زودتر میخوردم یکی گف علائمش سرگیجه و سینه درد و ...
به این زودی علائم نداره که مگه نمیگی پریشب بوده
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍