اخی عزیزم چرا اخه خب همینا رو ب خودش بگو مامان ک این حرفا رو نداره
چند بار بچمو نگه داشته ولی, بعدش یه جوری رفتار کرده که ینی دیگه نمیتونم نگه دارم چی بگم بهش با این قضیه که کسی نیس کمکم کنه کنار اومدم فقط دلم برای خودم میسوزه
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ها مو امدوم 26سال سن و قرار تا چند روز دیگه بعد 9سال اقدام کنم ک کیت تخمکگذاری لامصب رو مخمه
منم پریشب باشوهرم نزدیکی داشتم میترسیم حامله بشم اخ اصلا شرایطشو نداریم فعلا سنمونم کمه هنوز این فکرمو مشغول کرده بدجوری حتی علائمشم نمیدونم باید از کجا بدونم حامله شدم یا ن بعدش حتی نمیدونم بیبی چک کی استفاده کنم ای خداااااا دارم دیوونه میشم
❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
[QUOTE=58656647]اخ جان خوشبحالت خوش قدم باشه ایشالا [/QUOTEقربونت.ایشالله قسمت خودت.خوش قدم ک هس فداش شم.قرعه کشیمون بعد دوسال این ماه دراومدوقتی ک واقعا لنگ پول بودیمو میخواسیم جابجا شیم
قرص اورژانسی رو صبحش خوردم ولی خواهر شوهرم میگه باید زودتر میخوردم یکی گف علائمش سرگیجه و سینه درد و ادرار زود زود و نفخ هست منم نفخ دارم و زود زود میرم دستشویی
❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑