2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 38 پست
اخی عزیزم چرا اخه خب همینا رو ب خودش بگو مامان ک این حرفا رو نداره

چند بار بچمو نگه داشته ولی, بعدش یه جوری رفتار کرده که ینی دیگه نمیتونم نگه دارم چی بگم بهش با این قضیه که کسی نیس کمکم کنه کنار اومدم فقط دلم برای خودم میسوزه

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
منم فردا پس فردا باید خونمونو عوض کنیم مشغول جمع کردن وسایلا بودم ناهار ندارم شوهرم هنو نیومده گشنمه ...

ننه وخه ببین چی پیدا مشه یه چی بخور 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ خا مو پسر موخوام یک دختر 9ساله دارم یک ماه و نیم رژیم جنسیت گرفتم  دعا کنین بعد 9سلل فقط ...

منم باذدارم بچه اولمه دوس دارم پسر باشه ولی رژیم نگرفتم دوازده چهارده شونزده هجده سیکلم اقدام کردم توغربالگری گف احتمال خیلی زیاد پسمله

چند بار بچمو نگه داشته ولی, بعدش یه جوری رفتار کرده که ینی دیگه نمیتونم نگه دارم چی بگم بهش با این ق ...

دختر پشتت ب خودت گرم باشه من تو شهر غریب تنها بچه بزرگ کردم همزمان درسمم خوندم دگه یک بچه داری سخت نگیر کمک چی میخوای 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
ها مو امدوم 26سال سن و قرار تا چند روز دیگه بعد 9سال اقدام کنم ک کیت تخمکگذاری لامصب رو مخمه 

منم پریشب باشوهرم نزدیکی داشتم میترسیم حامله بشم اخ اصلا شرایطشو نداریم فعلا سنمونم کمه هنوز این فکرمو مشغول کرده بدجوری حتی علائمشم نمیدونم باید از کجا بدونم حامله شدم یا ن بعدش حتی نمیدونم بیبی چک کی استفاده کنم  ای خداااااا دارم دیوونه میشم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
منم باذدارم بچه اولمه دوس دارم پسر باشه ولی رژیم نگرفتم دوازده چهارده شونزده هجده سیکلم اقدام کردم ت ...

اخ جان خوشبحالت خوش قدم باشه ایشالا 

چند بار بچمو نگه داشته ولی, بعدش یه جوری رفتار کرده که ینی دیگه نمیتونم نگه دارم چی بگم بهش با این ق ...

چ بد.من بااینک وقتی دختربودم وخونه بابام،رابطم بامامانم خوب نبود وهرروز دعوا داشتیم بعد عروسی خیلی هوامو داره

منم پریشب باشوهرم نزدیکی داشتم میترسیم حامله بشم اخ اصلا شرایطشو نداریم فعلا سنمونم کمه هنوز این فکر ...

دختر خب قرص اورژانسی میزدی بر بدن اگر نمیخواستی

[QUOTE=58656647]اخ جان خوشبحالت خوش قدم باشه ایشالا [/QUOTEقربونت.ایشالله قسمت خودت.خوش قدم ک هس فداش شم.قرعه کشیمون بعد دوسال این ماه دراومدوقتی ک واقعا لنگ پول بودیمو میخواسیم جابجا شیم

دختر خب قرص اورژانسی میزدی بر بدن اگر نمیخواستی

قرص اورژانسی رو صبحش خوردم ولی خواهر شوهرم میگه باید زودتر میخوردم یکی گف علائمش سرگیجه و سینه درد و ادرار زود زود و نفخ هست منم نفخ دارم و زود زود میرم دستشویی

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
[QUOTE=58656647]اخ جان خوشبحالت خوش قدم باشه ایشالا [/QUOTEقربونت.ایشالله قسمت خودت.خوش قدم ک هس فدا ...

اخی عزززززیزم نی نی مهربون قلفونش برم من چی یهو مهرت نشست ب دلم نزدیکم بودی یک بوست میکردم

قرص اورژانسی رو صبحش خوردم ولی خواهر شوهرم میگه باید زودتر میخوردم یکی گف علائمش سرگیجه و سینه درد و ...

من بلد نیستم ولی میدوتخ باید دو تا بخوری حالا بعد چند ساعت و ایناشو نمیدونم فک کنم یکی بعد اقدام یکی دوازده ساعت بعد