بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از مامانم خیلی دلگیرم, از, وقتی بچه دار, شدم اومدم نزدیک مامانم کمکم کنه اما اصلا محلم نمیده, خیلی دوس دارم بچمو بزارم پیشش برم یه دور بیرون بی دردسر بزنم ولی یه جوری رفتار کرده نمیکنم 😔😔😔😔
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
از چی بگم با خواهرم و شوهرش قهرم ازشون خیلی بدم میاد
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من یه درد دل کنم؟؟ 😔😔😔 از مامانم خیلی دلگیرم, از, وقتی بچه دار, شدم اومدم نزدیک مامانم کمکم کنه ...
ای خدااااا از دست این مامانا
مامان منم وقتی میرم خونشون کمی بی محلی میکنه بهم چون شوهرمو خودم انتخاب کردم همش دنبال آتو هست بگه انتخابم غلطه ولی من انتخابمو خیلیییییی زیاد دوس دارم
❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑