2777
2789

بچه ها من یه ماهه رژیم سفت و سخت لاغری میگیرم یک هفته دیگه مراسم عروسی دختر خالمه هرروز تمرینات وحشتناک بدنسازی انجام میدم چند روزه احساس خستگی میکردم امروز دوتا بیبی چک استفاده کردم یکیش انگار مثبت شده😢😢😢😢 توروخدا راهنماییم کنید خیلی میترسم اگه واقعا مثبت باشه با اونهمه رژیم و بدنسازی سنگین که من انجام دادم دیگه چی ازش میمونه😔😔😔اگه طوریش بشه هیچوقت خودمو نمیبخشم دست وپام به شدت میلرزه نمیدونم به کسی بگم یانه اول اومدم اینجا مشورت کنم حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بازم بی بی چک بگیر اگ نمیتونی آزمایشگاه بری

یکیش کاملا مشخص خط تستش پررنگ شد اونیکی هاله افتاده خط تستش... چه مارکی دقیقه؟؟؟ مدیکور داشت داروخونه منم همونو گرفتم

یکیش کاملا مشخص خط تستش پررنگ شد اونیکی هاله افتاده خط تستش... چه مارکی دقیقه؟؟؟ مدیکور داشت داروخون ...

عزیزم مدیکور خوبه ولی بازم برای اطمینان برو دوتا دیگه بگیر

❤خدایا شکرت❤

اصلا رژیم و ورزش سنگین هیچ ضرری قبل بارداری نداره...دوستای من تازه میخواستن باردار شن میرفتن تو رژیم لاغری و ورزش...مبارکه.ایشالا که بارداری...سالم بغلش بگیری..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اصلا رژیم و ورزش سنگین هیچ ضرری قبل بارداری نداره...دوستای من تازه میخواستن باردار شن میرفتن تو رژیم ...

خدا از دهنتون بشنوه کاترین جون. یعنی رژیم و ورزش برای جنین کمتر از یکماه ضرر نداره؟ استرس دارم دسترسی به دکترم هم ندارم ولی خیلی  اروم شدم با کامنتت انشالله توهم بارداری و زایمان راحت و آسونی داشته باشی عزیزم.⚘⚘⚘⚘⚘