بیا شما جای من من بیام جای تو خدا سر شاهده این هفته دنیام به نقطه آخرش رسیده بعد پنج روز تازه یه لقمه غذا خوردم بلایی سرم اومد اون سرش ناپیدا اما فکرم نکردم به خودکشی اما امیدم صفره افسردگی گرفتم دیگه
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
تو فیلم دلدادگان داداش مالک که امپول هوا زد مرد حالا تو رو نمی دونم😕
نه اون فکر کنم تو فیلم مواد زیاد کشید بعد مرد
دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده!زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!... ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛مغز هارا باید شست... جوری دیگر باید اندیشید!
دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده!زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!... ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛مغز هارا باید شست... جوری دیگر باید اندیشید!