2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم دارم دنبال کارمیگردم امیدوارم کارخوبی پیداکنم قبلا کارتقریبا خوبی داشتم اما شوهرم خوشش نم ...

آفرین. به هر حال خدا هرکدوم از بنده هاشو یه جور امتحان میکنه. امتحان توام الان امتحان خود اتکاییه. رو پای خودت وایسا به کسی متکی نباش که اینجوری ضربه بخوری.

میدونم سخته ولی باید باهاش کنار بیای.

یه کار پیدا کن تو هر زمینه ای که استعداد و تواناییشو داری و بهترینه کار خودت باش. این باعث میشه پیشرفت کنی.

سعی کن همیشه به خودت متکی باشی نه خانواده نه همسر

چون وظیفه ی خانواده اینه که مارو تا ۱۸ سالگی بزرگ کنن از اون به بعد ما باید خودمون زندگیمونو رقم بزنیم.

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بعضيا واقعا چه فكري ميكنيد  كه همه چيز و به مسخره ميگيريد و راه حل نشون ميديد براي خودكشي گاز و .. بد نيست به خودتون بيايد فهم و شعورتون رو بالا ببريد وهمه چيز رو به مسخره نگيريد  خسته نشديد از بس نمك ريختيد اين دوستي كه اومده و اينجا فكر خودكشي رو داره مطرح ميكنه شرايط روحي مناسبي نداره بعد شما به جاي نشون دادن يه راه منطقي و دلداري دادن داري راه اشتباه نشونش ميدي لطفا براي خودتم كه شده يذره بفهم 

ببخشیدا آدم؟؟؟؟کسیکه ب خودش آمپول هوا بزنه آدمه؟

اون کسی که خودکشی میخاد بکنه انقدر توی مغزش جنگ هست که این فکر ب سرش زده لطفا به جای کمک کردن نیاد اینجوری حرف بزنید باش

نه تو آدمی که فکر میکنی این روزهای نکبت باری که میگذرونی زندگیه بدبخت

بدبخت جد و آبادته عوضی این تاپیک مال ۲ سالونیم پیشه ک این مشکلات نبود اصلا.بعدش ب تو چه؟معلومه بعد دوسال و نیم برا چی اومدی جواب دادی.خاک تو سرت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین