2777
2789
همه جارو کیپ کن شیر گازو بازکن اول خوابت میبره بعدشم تموم....

وا  یعنی چی راهکار میدید   خداینکرده  اگه  همچین کار احمقانه ای انجام بده شماهم  شریک  گناهش هستی 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امام زاده  یه چیزی نذر کن که گره از کارت بازبشه   درسته زندگی خونه مادرشوهر سخته  اما شما  عروسشون هستی و پسرشون هم الان نیست که بالاسر زندگیت باشه   برو همونجا  زندگی کن  یه ذره سختی رو  به جون بخر  

اگر هم  خونه ای داری  برو تنهایی خونه خودت زندگی کن  تا همسرت ازاد بشه

تو امام زاده  یه چیزی نذر کن که گره از کارت بازبشه   درسته زندگی خونه مادرشوهر سخته   ...

دوران عقدیم عزیزم خونه مادرشوهرمم دوتا پسرمجردداره زیاد راحت نیستم.دوستمم سرکاره تا شب. خونشون کوچیکه برادرمجرد داره . بامامانم و خواهرم قهرکردم هیچ راهی ندارم خسته از زندگیم

دوران عقدیم عزیزم خونه مادرشوهرمم دوتا پسرمجردداره زیاد راحت نیستم.دوستمم سرکاره تا شب. خونشون کوچیک ...

اشکال نداره  یه مدت  با  لباس های پوشیده  خونه مادر شوهرت باش در طول روز اگه خونه هستن  شماپیش مادرشوهرت باش  یا اگه امکان داره  از خونه  برو بیرون یه مدت تحمل کن  چاره چیه

اگه تهرانی خودتو بنداز جلو مترو،ولی برقم میگیرت دست وپاهاتم قطع میشن بیخیالش😑

ولی بنظر من هیچی ارزش خودکشی رو نداره

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مشکلم اینه که همه میگن خودت خواستی ازدواج کنی و کردی ولی من میگم مادر ادم میتونه اونلحظه جلو بچشو بگ ...

ای دادکسی دلسوزپیدانمیشه باهاش درددل کنی عزیزم

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
دوران عقدیم عزیزم خونه مادرشوهرمم دوتا پسرمجردداره زیاد راحت نیستم.دوستمم سرکاره تا شب. خونشون کوچیک ...

چرااخه ازعقدواردمشکلات شدی،؟؟

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
وا  یعنی چی راهکار میدید   خداینکرده  اگه  همچین کار احمقانه ای انجام بده شماهم& ...

کسی که واقعا بخواد خودشو بکشه نمیاد تاپیک بزنه!

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟
مشکلم اینه که همه میگن خودت خواستی ازدواج کنی و کردی ولی من میگم مادر ادم میتونه اونلحظه جلو بچشو بگ ...

عزیزم

الهی خدا بهت صبر بده خیلی ناراحت شدم

خدا دل مادرتو رحم بیاره انشاالله

دوست خوبم نمیتونی بری سرکار و خودت رو مستقل نگهداری تا همسرت آزاد بشه؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
عزیزم الهی خدا بهت صبر بده خیلی ناراحت شدم خدا دل مادرتو رحم بیاره انشاالله دوست خوبم نمیتونی بری ...

فدات عزیزم دارم دنبال کارمیگردم امیدوارم کارخوبی پیداکنم قبلا کارتقریبا خوبی داشتم اما شوهرم خوشش نمیومد نرفتم اما حالا که نیس دنبال کارم