2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الات فک کزدی خودتو بکشی اونور بری فرش قرمز برات پهن کردن ؟ی بلایی سرت میارن ک هزاربار پشیمونبشی نود درصد کساییکه خودکشی میکنن دم اخر پشیمون میشن همه خسته ایم والا..هنه مشکل داریم اگه ب خودکشی باشه ک خیلیا براشون واجبه

پیشونیم خیییلی سیاهه😥😥😥

اخه چرا اینجوری میگی  بخدا گناهه  نه که این دنیا  گل و بلبل  هست   میخوای با خودکشی اون دنیا رو هم  خراب کنی   توبه کن  ازین فکرت   به چیزهای خوب فکر کن  

زندگی سخته  ادم گاهی واقعا کم میاره و خسته میشه   اما بخدا این راهش نیست

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

امروز اومدم خونه پیش مامانم کلی سرکوفتم زد و منم گفتم همه میگن تقصیرمامانت هس که زندگی همه دختراش بد شده فقط فکر شوهر دادن شما بوده.اونمگفت تو که دیکه خودت انتخاب کردی تقصیرخودته بعد نفرینم کرد گفتم اگر نفرینمون نمیکردی زندگیامون بهتر بود گفت الهی بدتر ازاین بشه الان توی امامزاده ام دلمم نمیخواد برگردم خونه

مطمئن باش از اینیکه هست بدتر میشه. 

سعی کن زندگیتو تغییر بدی.

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
امروز اومدم خونه پیش مامانم کلی سرکوفتم زد و منم گفتم همه میگن تقصیرمامانت هس که زندگی همه دختراش بد ...

مشکلت با زندگیت چیه؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
مطمئن باش از اینیکه هست بدتر میشه.  سعی کن زندگیتو تغییر بدی.

چجوری تغییر بدم خونه پیش مامانم همش دعوامون میشه.رفتم شهرستان پیش خداهرم و مادرشوهرم موندم ولی اونجاهم سختمه امروز برگشتم پیش مامانم دوباره دعوام شد شوهرمم که بیجاره زندانه آخه هیچ راهی ندارم

مشکلت با زندگیت چیه؟

مشکلم اینه که همه میگن خودت خواستی ازدواج کنی و کردی ولی من میگم مادر ادم میتونه اونلحظه جلو بچشو بگیره یا راهی بذار جلوش .الان مشکلم اینه که تنهام هیچکسی همراهم نیس به هیچکسی نمبتونم دردمو بگم خداهم نشسته بالا فقط نگا میکنه.با خواهرام درددل میکنم میرن میزارن کف دست مامانم و اونم شرکوفتم میزنه اصلا همه سرکوفتم میزنن

همونجا تو امامزاده که هستی بشین یه دل سیر زار بزن تامیتونی اشک بریز بزار سبک شی با خدا صحبت کن دعای توسل بخون از خدا بخواه خودش تو کارت گشایش ایجاد کنه ولی این فکرهای مسخره رو از خودت دور کن .منم رابطه ام با مادرم خوب نیست ولی خودکشی راهش نیست عزیزم .

همونجا تو امامزاده که هستی بشین یه دل سیر زار بزن تامیتونی اشک بریز بزار سبک شی با خدا صحبت کن دعای ...

تورو خدا برام دعا کنید .به هیچکسی اعتماد ندارم دیگه حتی امشب نمیدونم کجا برم چون ازمامانم بدم میاد با اینکه همیشه دوسش داشتم اما اون اینجوری نمک روی زخمم میپاشه میگم خودمو بکشم بلکی داغمو بذارم روی دلش تا خنک بشه

تورو خدا برام دعا کنید .به هیچکسی اعتماد ندارم دیگه حتی امشب نمیدونم کجا برم چون ازمامانم بدم میاد ب ...

خودتو از زندگی محروم کنی که داغ بزاری رو دل دیگران یکبار به هر انسانی فرصت زندگی داده میشه خیلی از انسانهایی که دکتر جوابشون کرده حاضرن میلیاردها بدن تا یه لحظه یه روز یه ماه بیشتر زنده باشن زندگی که بچه بازی نیست عزیزم منم مادر زبون تلخ دیدم تو گوشات پنبه بزار اصلا نشنو حرفاشو.زنگ بزن 1480 صدای مشاور از اونها مشاوره رایگان بگیر