2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی.بچتون چند ماهشه؟چند بار در روز و به چه شدتی بالا میورد؟

بالا اوردن انچنانی نداشت....با سونو معلوم شد واینکه همش به خودش میپیچید...پسرم یکسال و نیمشه.....هر ۱۲ ساعت ۲سی سی

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
دکترگف زادیتین وستریزین براحساسیت تنفسی جواب میده هیدروبراپوستی؟ بچت خوب شده غذاچی میدی

من ازمایش الرژی انجام دادم....به غدا یا ماده ای حساسیت نداره‌..فقط به ویروسای سرماخوردگی الرژی داره....همه غذایی اگه باب سلیقش باشه میدم ممنوعیت نداره 

پسر منم ۱۳ ماهه س آلرژی غذایی داره ولی دکتر هیچ دارویی نداده 🤔 فقط یه پودر به اسم ایر لوکاست داده ...

تا حالا اسمش رو نشنیدم....من شبی ۲سی سی زادیتن میدم با اسپری هاش رو میزنم خداروشکر خس خس نداره دیگه..

بالا اوردن انچنانی نداشت....با سونو معلوم شد واینکه همش به خودش میپیچید...پسرم یکسال و نیمشه.....هر ...

دقیقا دختر منم زیاد بالا نمیاره ولی همش به خودش میپیچه و گردنشو خم میکنه.شیرم درست نمیخورد درسته؟دختر من خوب شیر نمیخوره.الان چند ماهشه بچتون؟

الهي و ربي من لي غيرك
من ازمایش الرژی انجام دادم....به غدا یا ماده ای حساسیت نداره‌..فقط به ویروسای سرماخوردگی الرژی داره. ...

خوش ب حالت من تست دادم ولی وقتی بهش غذایامیوه میدم بدنش قرمزمیشه جوشای ریزمیزنه فجیع بخداخسته شدم

پسر منم ۱۳ ماهه س آلرژی غذایی داره ولی دکتر هیچ دارویی نداده 🤔 فقط یه پودر به اسم ایر لوکاست داده ...

حالا که دکتر چیزی نگفته یه ازمایش انجام بده که بدونی چیا نباید بدی که سریع خوب شه...یا لااقل تشدید نشه

خوش ب حالت من تست دادم ولی وقتی بهش غذایامیوه میدم بدنش قرمزمیشه جوشای ریزمیزنه فجیع بخداخسته شدم

من تست رو قبول ندارم.....یه از بده که خیالت جمع شه...درسته هزینه ش خیلی بالاست....ولی اگه الرژی درمان نشه دور از جون تو سن بالا تبدیل به اسم میشه

بچم الان رفته تو۱۴ ماه رانیتیدینوداده همراهیدروگف چن ماه بده میترسم عوارض داشته باشه هر۶ساعت ۲ونیم ر ...

نترس....خوردن که از نخوردن اش بدتر نیست....تو غذاهاش ام دقت کن...