2777
2789
حالا که دکتر چیزی نگفته یه ازمایش انجام بده که بدونی چیا نباید بدی که سریع خوب شه...یا لااقل تشدید ن ...

همون اول تست حساسیت گرفتن 

پرهیز غذایی داره منظورم اینه که دارو نداده فقط پرهیز . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم الان رفته تو۱۴ ماه رانیتیدینوداده همراهیدروگف چن ماه بده میترسم عوارض داشته باشه هر۶ساعت ۲ونیم ر ...

من از ۲ماهگی به بچم هر ۱۲ساعت ۲سیسی رانیتیدین میدم

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
من تست رو قبول ندارم.....یه از بده که خیالت جمع شه...درسته هزینه ش خیلی بالاست....ولی اگه الرژی درما ...

عه؟! اونی که از کمر تست میکنن رو میگی قبول نداری؟ 

تا حالا اسمش رو نشنیدم....من شبی ۲سی سی زادیتن میدم با اسپری هاش رو میزنم خداروشکر خس خس نداره دیگه. ...

خدا رو شکر 

پسر من گاهی باز خس خس داده 

پسر عموی خودم فوق آلرژیه تو تهران باید ببرمش اونجا 

خدا رو شکر  پسر من گاهی باز خس خس داده  پسر عموی خودم فوق آلرژیه تو تهران باید ببرمش اون ...

رعایت کن...پسر منم گاهی اینجوری میشه‌....بخور سرد روشن روشن...خوابیده شیرنده....شربت هم خیلی موثره...‌‌یه دکتر ام ببری که چه بهتر خیالت راحت میشه

از کمر رو تا به حال نشنیدم....دست رو دیدم و شنیدم

برابچه منم ۲  بارازدستش گرفتن ،کیوی هویج مایت علف هرزفقط ایناروبادرصدکم نشون داده ولی چیزی میدم همون اشو....

چه ازی کجاچطوری میگیرن مشخص میشه

ازمایش الرژی و حساسیت.....قشنگ میگه به چه گیاهی....چه میوه ای...همه چیرو میگه با درصد الژی مثلا گل و گیاه دسته بندی هست.....درخت کاج سرو چنار.....یا گیاه اکالیپتوس...‌‌کلا همه جیز که اطراف بجه هست....حتی اون سوسک تو حموم ام بررسی میشه که بهش حساسه یا نه

ازمایش خونه هزینش چقده توبردی درس گفته بود

بله ازمایش خونه..‌..۴۹۰ هزار تومان.....جایی که من بردم شخصی بود دفتر چه ام قبول نکردن ۲۰روز ام طول کشید بیاد....راست و دروغشو نمیدونم گفت این ازمایش ها چون حساس هستن و باید دقیق برسی بشه میفرستیم المان....دیگه نمیدونم خالی بستن یا نه..من تو ازمایشگاه پارسه تو میدون صادقیه انجام دادم